:

Hvordan laver man pisket kaffe?

Florencio Dietrich
Florencio Dietrich
2025-08-08 22:30:34
Count answers : 3
0
Kaffeskummet på toppen af den cremede Dalgona kaffe laves ved at man blander instant kaffe, sukker og kogende vand. Derefter pisker man det med en elpisker til det får den lækre cremede konsistens. Bland instant kaffe, sukker og kogende vand i en skål og rør rundt med en ske til kaffen er opløst. Med en elpisker pisker du indtil massen er blevet helt cremet og til en fast skum. Hæld isterninger op i et glas. Hæld mælk over isterningerne - du kan prøve dig lidt frem i forhold til hvor meget mælk du vil have i. Til sidst kommer du kaffeskummet ovenpå mælken i glasset. Rør lidt rundt inden du drikker af det.
Katharina Franecki
Katharina Franecki
2025-08-08 21:45:35
Count answers : 3
0
Kom instant kaffepulver, kogende vand og sukker i en skål og pisk det i 2-3 minutter med en håndmixer ved mellem hastighed. Det er klar når det er blevet smukt lysebrunt, tykt, cremet og luftigt. Kom mælken i to glas sammen med isterninger og top den luftige cremede kaffeskum ovenpå. Drys med lidt kakaonibs, mørk chokolade eller kakaopulver inden servering. Dalgona iskaffe er så skøn og lækker med det tykke cremede skum som bliver til på nærmest magisk vis af kun 3 ingredienser: instant kaffe, sukker og kogende vand.
Ismael Bergnaum
Ismael Bergnaum
2025-08-08 20:35:44
Count answers : 4
0
Kom instant kaffe og sukker i en skål og tilsæt kogende vand. Pisk med en håndmixer i et par minutter til du har et tykt og cremet kaffeskum. Fyld to glas med isterninger og hæld kold mælk i. Fordel kaffeskummet på toppen af mælken og pynt evt. med chokoladespåner. Rør rundt, så kaffeskum og mælk blandes og nyd straks.
Maximillia Cremin
Maximillia Cremin
2025-08-08 20:12:37
Count answers : 4
0
Pisk kaffen: Kombiner instant kaffe, sukker og varmt vand i en skål. Brug en håndmixer eller piskeris til at piske blandingen, indtil den bliver luftig og danner stive toppe. Dette kan tage omkring 2-5 minutter med en håndmixer eller lidt længere med et piskeris. Forbered glasset: Fyld et glas med mælk og isterninger, hvis du ønsker en kold dalgona kaffe. Du kan også varme mælken, hvis du foretrækker en varm version. Top med pisket kaffe: Brug en ske til forsigtigt at lægge den piskede kaffeblanding ovenpå mælken. Pynt evt. med et drys kakao, kanel eller chokoladespåner for ekstra smag. Server og nyd: Rør rundt før du drikker for at blande den piskede kaffe med mælken og nyd din hjemmelavede dalgona kaffe.