Hvad er kage glaze lavet af?

Bonnie Hoppe
2025-08-07 04:08:00
Count answers
: 5
Kog sukker, glukose og vand hurtigt op. Tag af det af varmen, klem husblassen for vand og smelt den i blandingen. Derefter tilføjes kondenseret mælk. Hak chokoladen fint og kom den i en høj beholder. Hæld den varme blanding over og kom stavblenderen skråt ned i den høje beholder, så der dannes så få luftbobler som muligt. Hold stavblenderen dækket af chokolademassen og start blenderen indtil det er en enstartet masse. Del basen til glaze op i 3 portioner. 2 portioner til ca. 40 g hver, som farves med henholdsvis Grøn og Pink Concentrated Color. Den sidste portion farves med en smule Pink Concentrated Color for at få en pastel lyserød farve. Tilsæt derefter en smule Vanilla paste til den lyserøde glaze, så der kommer flotte vaniljeprikker i.

Akeem Veum
2025-08-07 02:12:03
Count answers
: 1
Glaze er en type af flydende eller halvflydende glasur, som bruges til at tilføje en dekorativ finish til bagværk, desserter og andre kager. Glaze kan have mange forskellige smagsvarianter og farver, og kan være enten transparent eller uigennemsigtig. Glaze kan laves på mange forskellige måder, men den mest almindelige type er en blanding af sukker, vand og citronsaft eller anden syre. Denne blanding koges op, indtil sukkeret er opløst, og så tilsættes farve og smag efter ønske. Andre ingredienser, som majsstivelse eller gelatine, kan også bruges for at give glazen mere fylde eller tykkelse. En traditionel glaze er en flydende eller halvflydende glasur, som typisk er lavet af sukker, vand og citronsaft eller en anden syre. Glaze kan have mange forskellige smagsvarianter og farver og kan være både transparent eller uigennemsigtig.

Noble Grimes
2025-08-07 00:21:28
Count answers
: 2
Læg husblas i kold vand i ca. 10 min.
Opvarm vand, sukker, glucosesirup og kondenseret mælk sammen i en gryde, til det lige begynder at koge.
Hæld blandingen over din chokolade i en høj beholder, og læg husblassen i.
Brug en stavblender, og bland det hele godt sammen.
Dæk overfladen med husholdningsfilm, og stil til side.
Al det overskydende glaze kan du samle op i en plasticpose, og gemme i fryseren.
Det skal blot langsomt varmes op igen, og stå til det rammer 36-38 grader igen.

Ivory Pouros
2025-08-06 23:57:09
Count answers
: 4
Glaze er en blanding af husblas, glukosesirup, sukker, vand, kondenseret mælk og hvid chokolade. Læg husblas i blød i koldt vand. Varm glukosesirup, sukker og vand op til kogepunktet indtil sukkeret er opløst. Tilsæt kondenseret mælk, og fjern gryden fra varmen. Rør husblas i sukkerlagen. Kom den hvide chokolade i en høj kande og hæld den varme sukkerlage over. Tilsæt rød pastafarve og blend med en stavblender indtil du har en glat og blank glaze. Lad glazen køle ned til ca. 35 grader før den hældes over din frosne kage.

Clemens Cormier
2025-08-06 23:46:06
Count answers
: 2
Glukose, sukker og vand giver et lille opkog, indtil sukkeret er opløst.
Tilsæt kondenseret mælk, og tag det af varmen.
Tilsæt husblas og rør det forsigtigt i massen for at ikke danne luftbobler.
Hak chokolade og hæld den op i en høj kande og tilsæt den varme væske.
Tilsæt den hvide pastafarver og brug din stavblender skråt ned i kanden meget langsom så du ikke få bobler.
Blend nu glazen blank.
Nu er klar til at bruge den farver du vælger, bland igen til du opnå den farver du vil.
Bagefter fjernes luftbobler med en spartel og lad den køle ned til 35 grader.
Du kan også hælde glazen over en si, så boblerne forsvinder.
Det er muligt at lave så mange flotte effekter med glaze, bare ved at tilføje forskellige farver ved at hælde i mønstre eller skrabe overfladen af kagen på forskellige måder.
Du kan bl.a. lave spindelvæv med hvide farver, og meget andet.

Rudolph Crona
2025-08-06 22:26:17
Count answers
: 3
Mirror glaze er en glasur lavet af sødt kondenseret mælk, tilsat lidt chokolade, vand samt gelatine. Derudover tilsættes der nogle gange smagsstoffer og farve. En mirror-glaze sætter sig fordi den indeholder gelatine, men den bliver ikke hård, mere klæbrig.