Fisk og skaldyr er et godt valg til at kombinere med en sådan flaske vin.
Den lette vin vil hjælpe med at fremhæve de delikate smagsnuancer fra fisken eller skaldyrene.
Grillet oksekød kan være en stor succes, når det serveres sammen med Pinot Noir.
Det fede oksekød vil blive modereret, og de frugtagtige noter vil give et pift til retten.
Risotto er en anden fantastisk ret til denne vin.
Den cremede risotto vil blive forstærket, og de frugtagtige noter vil give retten et frisk pust af smag.
Salat kan ofte virke lidt tamt, men når man serverer det sammen med Pinot Noir, så bliver det pludselig meget mere interessant for ganen.
Hvis man skal servere kylling eller fisk, så kan man overveje en flaske med lidt mere syre og friskhed og dermed få en utroligt god smagsoplevelse.
Hvis man derimod vil servere noget tungere mad som lam eller oksekød, så kan man overveje en Pinot Noir med lidt mere tannin og struktur.
Dette vil også give en rigtig god smagsoplevelse.
Endelig, hvis man vil servere oste eller andre salte snacks før eller efter maden, så kan man overveje en flaske med lidt mere sødme for at modvirke saltet i osten eller snacksene.