:

Hvor lang tid skal kerner ligge i blød?

Kacie Langosh
Kacie Langosh
2025-08-06 10:01:41
Count answers : 4
0
Ved udblødning i vand skal de "knækkede" kerner stå i blød i 2-4 timer og de "skårne" i 6-8 timer.
Aubree Harris
Aubree Harris
2025-08-06 07:05:23
Count answers : 2
0
Sigt væden fra de iblødsatte kerner, og bland dem i dejen.
Lucienne Harvey
Lucienne Harvey
2025-08-06 06:48:23
Count answers : 3
0
Kom frø og kerner i en skål og rør dem sammen med vand. Lad dem stå og trække, mens din surdej bliver bageklar. Lad dem stå og trække.
Ansel Miller
Ansel Miller
2025-08-06 06:45:39
Count answers : 3
0
Rist frø og kerner i 10-15 minutter til godt gyldne. Kom dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække og køle af. Kom vand og mel i en skål og rør det sammen indtil homogen og alt vandet er absorberet. Kom de afkølede og udblødte frø og kerner henover og tryk dem forsigtigt og let ned i dejen - uden at trykke hul på dejen.
Evangeline Abshire
Evangeline Abshire
2025-08-06 05:11:48
Count answers : 3
0
Hæld de 330 gr. hele rugkerner i en stor skål og fyld skålen op med vand. Dæk begge skåle til og lad brødet hæve ved stuetemperatur, et sted mellem 5 og 15 timer, udelukkende afhængig af hvordan det passer ind i din dag. Jeg rører dejen sammen om morgenen, så den kan hæve imens jeg er på arbejde. Når rugbrødsdejen er hævet flot op, hælder du vandet fra rugkernerne, og rører de udblødte kerner ud i dejen.