:

Hvor lang tid skal kerner ligge i blød?

Raymond Larkin
Raymond Larkin
2025-08-21 02:30:04
Count answers : 19
0
Skårne rugkerner giver brødet en god struktur, men de skal ikke stå i blød så længe som hele rugkerner.
Craig Bauch
Craig Bauch
2025-08-14 20:33:21
Count answers : 18
0
Kom frø og kerner i en skål og rør dem sammen med vand. Lad dem stå og trække, mens din surdej bliver bageklar.

Read also

Er det billigere at bage rugbrød selv?

Det kan simpelthen ikke betale sig. Det kan hurtigt koste en 35-40 kr. for et rugbrød og et franskb Read More

Er det kun i Danmark man spiser rugbrød?

Ingen kommer i nærheden af nordjyderne, når det gælder rugbrød til morgenmad. De ligger 28% højere e Read More

Kacie Langosh
Kacie Langosh
2025-08-06 10:01:41
Count answers : 19
0
Ved udblødning i vand skal de "knækkede" kerner stå i blød i 2-4 timer og de "skårne" i 6-8 timer.
Aubree Harris
Aubree Harris
2025-08-06 07:05:23
Count answers : 20
0
Sigt væden fra de iblødsatte kerner, og bland dem i dejen.

Read also

Hvilken temperatur skal rugbrød bages ved?

Forvarm ovnen til 210 grader. Stil rugbrødene i den varme ovn og bag dem i 15 minutter. Skru derefte Read More

Er det sundt at spise rugbrød hver dag?

Ristet rugbrød er en favorit i mange danske husholdninger, og det er ikke uden grund. Udover den læk Read More

Lucienne Harvey
Lucienne Harvey
2025-08-06 06:48:23
Count answers : 20
0
Kom frø og kerner i en skål og rør dem sammen med vand. Lad dem stå og trække, mens din surdej bliver bageklar. Lad dem stå og trække.
Ansel Miller
Ansel Miller
2025-08-06 06:45:39
Count answers : 14
0
Rist frø og kerner i 10-15 minutter til godt gyldne. Kom dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække og køle af. Kom vand og mel i en skål og rør det sammen indtil homogen og alt vandet er absorberet. Kom de afkølede og udblødte frø og kerner henover og tryk dem forsigtigt og let ned i dejen - uden at trykke hul på dejen.

Read also

Kan man bage rugbrød med varmluft?

Tænd din ovn på 240°, i god tid inden du vil bage brødet, så den kan nå at varme op. Brug gerne varm Read More

Hvorfor spiser danskere rugbrød?

At der ryger rugbrød på bordet til aftensmadstid, er ikke et sjældent syn rundt omkring i de danske Read More

Evangeline Abshire
Evangeline Abshire
2025-08-06 05:11:48
Count answers : 19
0
Hæld de 330 gr. hele rugkerner i en stor skål og fyld skålen op med vand. Dæk begge skåle til og lad brødet hæve ved stuetemperatur, et sted mellem 5 og 15 timer, udelukkende afhængig af hvordan det passer ind i din dag. Jeg rører dejen sammen om morgenen, så den kan hæve imens jeg er på arbejde. Når rugbrødsdejen er hævet flot op, hælder du vandet fra rugkernerne, og rører de udblødte kerner ud i dejen.