Kan man lave røræg dagen i forvejen?

Colleen Zemlak
2025-08-03 08:15:25
Count answers
: 3
Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.

Jaclyn Barrows
2025-08-03 08:10:19
Count answers
: 6
Røræg smager allerbedst samme dag som det er lavet.
Det kan forberedes i forvejen og lunes i ovnen før servering.
Røræg kan også fryses, men det har vi aldrig haft brug for.
Du kan sagtens lave røræg dagen før, hvis du i god til vil forberede brunch til tidlige brunchgæster.
Har I en rest tilovers, så kan den fint lunes i ovnen bagefter.
Read also
- Hvad serverer man til en god brunch?
- Hvad betyder brunch på dansk?
- Hvad må ikke mangle til en brunch?
- Hvad består brunch af?
- Hvilket tidspunkt er brunch?
- Hvad består en klassisk brunch af?
- Hvor mange æg beregner man pr. person til brunch?
- I hvilket tidsrum spiser man brunch?
- Hvad består en brunch af?
- Hvad koster brunch på La Rustica?
- Hvad koster brunch på Flammen?
- Hvad er der på en brunch tallerken?