:

Hvor lang tid før kan man lave tzatziki?

Maryse Thompson
Maryse Thompson
2025-06-15 16:56:56
Count answers: 4
Tzatzikien kan holde sig 3 – 4 dage i køleskabet. Tzatziki kan holde sig en lille uge i køleskabet. Den klassiske græske dip med en lækker græsk youghurt og revet agurk med hvidløg i kan nemt holde sig i køleskabet i flere dage. Endnu bedre kan den blandes dagen inden, hvor den får lov at trække smag fra hvidløgene. Jeg lægges noget tungt over den revne agurk, som nu skal ligge i en times tid for, at få så meget væde presset ud som muligt.
Eriberto Nicolas
Eriberto Nicolas
2025-06-15 16:07:18
Count answers: 7
Tzatziki holder sig glimrende til dagen efter også. Tid i alt 20 min. Arbejdstid 10 min. Holdbarhed 2 dage Halver agurkerne på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Riv agurkerne groft, vend dem med salt og lad dem trække i 5-10 minutter, hvorefter de dryppes af gennem en sigte, og al væde trykkes og vrides godt fra. Rør agurken ud i yoghurt og smag til med hvidløg, salt, peber og olivenolie.
Cecile Wisozk
Cecile Wisozk
2025-06-15 15:15:51
Count answers: 4
Hvor længe tid du lader din tzatziki stå, jo stærkere bliver den. Hvidløget vil smage kraftigere og kraftigere. Så du kan sagtens gemme din tzatziki i køleskabet i nogle dage, du skal bare være opmærksom på at den nok smager af endnu mere der.
Lenore Brakus
Lenore Brakus
2025-06-15 14:44:58
Count answers: 5
Den skal helst laves dagen før så den rigtig kan stå og trække og få en god smag af hvidløg. Kan jeg lave det dagen før? Ja, det kan du! Jeg vil faktisk anbefale dig at lave den dagen før. På den måde kan den stå og trække rigtig god smag. Hvis du ikke har tid til at lade den trække en lille dags tid, så kan du altid fyre 5 ekstra hvidløg i - så bliver smagen mere intens!
Anastasia Keeling
Anastasia Keeling
2025-06-15 14:22:44
Count answers: 3
Lav den dagen før du skal spise den. Jo længere tid den trækker, jo bedre og stærkere smager den. Sæt tzatzikien i køleskabet til næste dag. Først næste dag inden servering smager du den til. Nu har hvidløg fået lov at arbejde sig igennem yoghurten, og du har sikkert kun brug for at justere lidt med salt og evt. citron.
Raegan Walsh
Raegan Walsh
2025-06-15 13:17:44
Count answers: 4
Jeg bruger neutral skyr, som hvis jeg er på forkant dræner. For lyn-varianten: vend da skyr, revet agurk, salt og hvidløg sammen – det tager maks 5 minutter. Men giver du dig tid til at dræne og vride, bliver resultatet bedre. Desto længere tid tzatzikien trækker, desto kraftigere hvidløgssmag. Tzatzikien er bedst inden for to dage, da hvidløgssmagen intensiveres og agurkerne bliver slatne, men det er stadig godt dagen efter.