:

Hvem bager brød til Rema 1000?

Whitney Corwin
Whitney Corwin
2025-07-26 09:47:12
Count answers : 2
0
REMA 1000 har indledt et landsdækkende samarbejde med KonditorBager-kæden om friskbagt håndværksbrød til REMA 1000s 250 butikker. Sortimentet af brød og kager fra lokale håndværksbagere bliver en del af alle discountkædens butikker inden sommer. Det er en realitet, efter at discountkæden har indledt et landsdækkende samarbejde med KonditorBager-kæden, der repræsenterer lokale håndværksbagere over hele landet. Samarbejdet involverer knap 40 bagerbutikker i KonditorBager-kæden og alle REMA 1000s butikker. Direktør for bagerne, Morten Lapholm er meget begejstret for den nye aftale, som sikrer arbejdspladser til knap 40 håndværksbagere over hele landet. Vi har indledt et anderledes samarbejde med REMA 1000, der er til gavn for begge parter. Det betyder nemlig, at vi kan nå bredere ud med vores høje kvalitet af rigtigt håndværksbrød og få gavn af den store kundestrøm i REMA 1000, siger direktør for bagerne Morten Lapholm. Brødet bliver bagt om natten og leveret hver morgen i butikkerne inden åbningstid kl. 8.00. Samarbejdet med KonditorBager-kæden er et godt eksempel på det, vi dagligt arbejder for i REMA 1000, nemlig at levere god smag og høj kvalitet til faste lave priser. Vi har testet samarbejdet og sortimentet i efteråret og har nu fundet frem til et rigtigt lækkert sortiment og den optimale måde at præsentere brødet på i butikkerne, siger Anders Jensen. Landsdækkende samarbejde med KonditorBager-kæde om at levere friskbagt håndværksbrød under varemærket Bavinchi Bager. Fem varenumre vil løbende skifte for hele tiden at tilbyde kunderne noget nyt og inspirerende. Fem varenumre har fuldkornsmærket. Brødet bliver bagt om natten og leveret hver morgen i butikkerne inden åbningstid kl. 8.00 KonditorBager-kæden repræsenterer lokale håndværksbagere over hele landet. Der er 360 REMA 1000 butikker i Danmark.
Sebastian Schamberger
Sebastian Schamberger
2025-07-26 08:20:42
Count answers : 1
0
Tommy Digemose leverer brød til de lokale Rema 1000 butikker, bagt i ovnene ved KonditorBager Høyer i Stege. Her skal han sammen med 25 medarbejdere producere og levere bagværk og andre fødevarer til 21 Rema 1000 butikker på Sydsjælland og Lolland-Falster samt til kunder i hans to KonditorBager butikker i Vordingborg og Stege. Brødet til de mange Rema1000 butikker skal leveres inden klokken 7. Dagligt skal der leveres 3000 rundstykker og 800 specialbrød om dage. Og til fastelavn skal der produceres 10.000 fastelavnsboller. Det er kæden KonditorBager, der har etableret det nye bageri i Vordingborg, som Tommy Digemose er franchistager af. Til gengæld glæder Tommy Digemose sig over, at han har været heldig med at skaffe personale til både bageri, butik og andre funktioner, fortæller han. I medarbejderstaben er der nu blandt andet tre konditorer og 11 bagere og bageri-medarbejdere. De er også ansat personale til at producere smørrebrød, sandwich og tapas til den nuværende butik i Stege og den nye butik i Vordingborg, som åbner torsdag 10. marts.