:

Hvad kan erstatte butterdej?

Katrina Wunsch
Katrina Wunsch
2025-06-21 07:43:17
Count answers : 20
0
Hvis du ikke tåler gluten og dermed heller ikke butterdej, kan du bruge en glutenfri bund, se fx denne dej med boghvedemel og rismel. Eller denne her med havremel og boghvedemel. Begge disse bunde bliver sprøde, når de bages, og ikke “flagede” som butterdejen.
Helga Conroy
Helga Conroy
2025-06-13 08:24:29
Count answers : 21
0
I modsætning til butterdej er filo hverken fed eller fedende. Butterdej bliver også sprød og lækker i ovnen, men den indeholder masser af smør. Filodejen er nærmest spartansk ved siden af, men den er fantastisk til at skabe en særlig konsistens af mange lag dej, der er papirstynde og sprøde på ydersiden.

Read also

Er tærter fryseegnet?

Hvis der ikke er pyntet med noget, som er råt, er det ikke noget problem at fryse en tærte med laks Read More

Hvorfor må man ikke ælte mørdej?

Det vigtigste med en mørdej er, at du ikke bruger for lang tid på den. Undgå at røre og ælte i deje Read More