Hvad er ægte saucer?

Neva D'Amore
2025-07-24 12:35:58
Count answers
: 4
Ægte saucer regnes for særligt fornemme og betegnedes tidl. »ægte saucer«. De varme emulgerede saucer repræsenteres af de populære béarnaise og hollandaise. De klassiske saucer er i det hele langvarige at tilberede.
Da mange retter kræver flere saucer el. blandinger, var det nødvendigt altid at have et ret stort antal klar i køkkenet. De varme emulgerede saucer regnes for særligt fornemme og betegnedes tidl. »ægte saucer«. De klassiske saucer spillede i det store køkkens udviklingsår en sådan rolle, at man ligefrem talte om »saucekunstens fire søjler: espagnole, velouté, béchamel, hollandaise«.
Read also
- Hvad er de 4 grundsaucer?
- Hvordan laver man en god sovs?
- Hvordan gør man en sauce tyk?
- Er sovs og sauce det samme?
- Hvad er der i bearnaisesauce?
- Hvordan laver man en opbagt sovs?
- Hvad er en blanquette sauce?
- Hvad er forskellen på Worchester sauce og engelsk sauce?
- Hvor lang tid skal rødvin koges?
- Hvad er de fem grundsaucer?
- Hvad er en grundsovs?
- Hvad betyder roux?
- Kan man bruge hvedemel i stedet for majsstivelse?
- Hvad er der i fishsauce?