:

Hvordan laver man en god sovs?

Santino Moen
Santino Moen
2025-07-24 16:11:25
Count answers : 4
0
Pandesovs laves bedste fra en pande der er brugt til fx at stege frikadeller, medister, bøffer eller løg og champignon på. Lad fedt og smuldr sidde på panden og kom derefter grøntsagsboullion og kartoffelvand på panden. Brug en træpalet til at skrabe al smuldr af og rør rundt, så det opløses og koger ud i vandet og saucen. Smag pandesovs til med piskefløde, worchestershiresauce, evt salt og peber efter smag og jævn den til sidst med saucejævner og kulør. Kog den godt igennem 1-2 minutter og så er den klar til servering.
Annabelle Botsford
Annabelle Botsford
2025-07-24 13:02:19
Count answers : 5
0
Brug evt. noget stegesky i stedet for bouillon/fond til at lave din sovs. 15 Min. Og har du en stegesky så brug endelig den til at give sovsen et ekstra pift. Du finder alt fra den klassisk bearnaisesauce til en smagfuld romescosauce – vi guider dig fra start til slut, så du kan lave den perfekte sauce til dit næste måltid. Besøg vores temaside med saucer for at finde inspiration og opskrifter til enhver anledning. Vores opskrift på nem brun sovs er ikke kun hurtig og let at lave, men den er også utrolig alsidig. 50 g smør, 4 spsk. hvedemel, 3 dl fond eller bouillon, 2,5 dl mælk (eller 2 dl mælk og ½ dl fløde pr. 6 personer) Kulør, Salt, Peber, 1 tsk. evt. ribsgelé
Rachel Cruickshank
Rachel Cruickshank
2025-07-24 12:44:34
Count answers : 5
0
Den brune sovs har vi opskriften på her - servér den til lige det, du har lyst til. Den skal smage som mormor lavede den, og gerne sidde fast på kartoflerne. Vi skal have sovs til frikadellerne, til kartoflerne, til hakkebøfferne - og alle de andre retter, den brune sovs med fordel kan ledsage.