:

Hvad er bedst til flæskestegssandwich?

Flavie Spencer
Flavie Spencer
2025-06-27 19:31:07
Count answers : 5
0
Hjemmelavet flæskestegssandwich er virkelig lækkert. Du kan enten lave flæskestegen kun til at lave sandwich med den, eller du kan bruge resterne af flæskestegen fra dagen før. Flæskestegssandwichen bliver helt sikkert bedst hvis du bruger hjemmebagte burgerboller eller hjemmebagte brioche burgerboller - men du kan også sagtens købe nogle gode burgerboller, hvis det skal gå stærkt. Prøv også disse opskrifter: Hjemmelavet mayonnaise | Briocheboller | Flæskesteg med sprøde svær Udover hjemmebagte burgerboller, så har jeg fyldt de lækre sandwiches med både hjemmelavet rødkål og hjemmelavet agurkesalat og selvfølgelig smurt bollerne med lidt god mayonnaise - her er min favorit Hellmann's. Har du syltede rødløg på lager, er det også super lækkert i en flæskestegsburger. Prøv også med et par tynde skiver sprødt æble i burgeren. Vil du gerne servere noget tilbehør til din flæskestegssandwich, så vil jeg anbefale dig at servere nogle kartofler i ovnen eller måske pommes frites.
Jovanny Wyman
Jovanny Wyman
2025-06-27 19:20:08
Count answers : 1
0
Flæskestegssandwich er oplagt at lave i dagen efter juleaften, – skøn må de at bruge resterne på. Brug de salater du måtte have i køleskabet, – men især spidskål gør sig altså godt i sådan en flæskestegssandwich. Ønsker du ikke at blande spidskålen med en marinade kan den sagtens komme i frisk, – det er bare sprødt og lækkert. Varm burgerbollerne. Smør den nederste bolle med sennepsmayo og top med frisk kålsalat. Læg 2 skiver flæskesteg ovenpå, rødkål og slut med overbollen der er smurte med sennepsmayo – eller almindelig mayo. Bland ingredienserne til sennepsmayonnaisen og smag til med peber.
Enoch Collier
Enoch Collier
2025-06-27 19:08:27
Count answers : 3
0
Rør græsk yoghurt, mayonnaise og sennep sammen til en dressing, og smag til med eddike, honning, salt og peber. Skær æblerne i kvarte, befri dem for kernehus, og skær æblerne i tynde skiver. Skær også cornichonerne i skiver. Lun rødkålen op i en lille gryde, og lun evt. også flæskestegen i ovnen ved 170° i 10-15 minutter. Smør derefter sennepsdressingen på både top og bund. Skær flæskestegen i 8 skiver, og læg 2 i hver bolle, drys med lidt salt, og kom derpå tynde skiver af frisk æble, lun rødkål og cornichoner i. Luk bollerne sammen, og server dem straks. Hvis de kommer til at stå lidt, kan du risikere, at saften fra rødkålen alligevel arbejder sig ned i brødet, så lad være med at gemme – bid til bollen i stedet!
John Moore
John Moore
2025-06-27 17:33:29
Count answers : 3
0
Jeg gider ikke rigtigt spise en tilfældig flæskestegssandwich fra en fastfood bod, hvor det forstegte kød lige ryger en tur i frituren, inden hele sandwichen samles. Det skal være en ordentlig sandwich. Og allerhelst lavet på en god kamsteg med knasende sprøde svær. Hvis man spørger mig, så er der ingen tvivl om, at der skal både agurkesalat og rødkål i en flæskestegssandwich. Jeg foretrækker begge dele hjemmelavet, men selvfølgelig kan man sagtens bruge de færdigkøbte varianter, hvis man hellere vil det. Lidt smørelse skal der også til, for at holde sammen på det hele. Og her kan en helt traditionel mayonnaise eller miracle whip sagtens bruges. Men man kan også lave sin egen mayonnaise på sådan ca 1 minut, hvis man har en stavblender. En hjemmelavet mayonnaise smagt til med hvidløg er virkelig et hit herhjemme. Men der er altså også noget med kombinationen af svinekød, rødkål og sennep. Derfor rører jeg ofte mayonnaise sammen med lidt grov sennep og måske en smule honning eller sukker for lige at tage toppen af skarpheden.
Soledad Schultz
Soledad Schultz
2025-06-27 16:58:39
Count answers : 1
0
Flæskestegssandwichen er blevet lidt af en klassiker herhjemme og er genial at lave, når du har en rest flæskesteg, ribbensteg eller kamsteg. Opskriften på den lækre sandwich er utrolig simpel: Fyld en lækker burgerbolle med skiver af flæskesteg med sprøde svær, rødkål, skiver af æbler, syltede agurker og evt. en rest salat fra gårsdagens middag. Så har du den perfekte sandwich klar på ingen tid - værsgo' og velbekomme!
Hadley Hilpert
Hadley Hilpert
2025-06-27 15:42:36
Count answers : 4
0
Jeg mener, at en hjemmelavet flæskestegssandwich er dét bedre. Selvom du kan købe dig til hjemmelavet flæskestegssandwich, er der nu ikke noget, der slår den hjemmelavede manøvre — hvis du altså har tiden og lysten til at lave det fra bunden. Udover de helt klassiske komponenter i en flæskestegssandwich; mayonnaise, rødkål, syltede agurker og flæskesteg, er der andre måder at peppe sin flæskestegssandwich op på. Æbler i enten små tern eller tynde skiver Pærer i enten små tern eller tynde skiver Cornichoner Syltede rødløg Kålsalat — f.eks. med spidskål, rødkål, æblecidereddike, nødder og æbler Syltede rødbeder Frisk salat — f.eks. hjertesalat Brun sovs — evt. både over og indeni. Det er forskelligt, om man er til de sprøde eller helt bløde boller, når der er hjemmelavet flæskesteg på menuen. Er du til de bløde, kan du her snuppe en opskrift på nemme burgerboller, men må de gerne knase lidt på overfladen, kan du prøve med en opskrift på ciabattaboller. Nogen laver også flæskestegssandwich med et par ristede skiver flute eller surdejsbrød, som lige har fået en ristetur på panden. Hvis du er en af dem, der synes, det kan være svært at gabe over en gedigen flæskestegssandwich, er brød i skiver en god måde at tage lidt af højden, så flæskestegssandwichen bliver mere mundret.
Lacey Doyle
Lacey Doyle
2025-06-27 15:21:14
Count answers : 0
0
Dressing af sennep, mayo og abrikosmarmelade er et must, for den er perfekt til flæskesteg. Hjemmelavet flæskestegssandwich er noget af det bedste. Har man rester af flæskesteg fra dagen før, så er det også dejligt med en kold steg og her får I en ganske uimodståelig flæskestegssandwich opskrift. Indimellem så tilbereder vi gerne en lille kamsteg, alene med det formål at anvende den varme saftige flæskesteg med sprød svær direkte i en sandwich med godt fyld. Fyld flæskestegssandwichen med flæskesteg, salat, æble, frisk timian, et par ringe rødløg og cornichoner. Det er altså virkelig lækkert. Lun bollen på en brødrister eller i ovnen. Rør dressingen af mayo, abrikosmarmelade og sennep. Smag til med salt og peber og smør bollen med den lækre dressing.