:

Hvad er godt at putte på pasta?

Odessa Parisian
Odessa Parisian
2025-07-20 11:35:57
Count answers : 3
0
Pasta med laks er en af de meste simple pastaopskrifter du kan finde, og så smager det altså bare drøngodt. Jeg laver denne ret med spinat, champignon og citron og for at gøre den ekstra cremet, bruger jeg creme fraiche og lidt fløde. Pasta burrata i cremet tomatsauce er for lækker, den cremede hvide ost oven på en simpel omgang spaghetti vendt i en hjemmelavet tomatsauce toppet med hasselnødder og friske tomater, er den helt perfekte kombination. Pasta med svampesauce er super cremet, og så er den hurtig og nem at lave. Sådan en omgang pasta pesto er nok noget af det nemmeste, som du kan lave, og så smager det altså bare virkelig godt. One pot pasta med chorizo er nok min ynglings pastaret, retten får masser af krydret smag fra chorizo pølsen, og så gemmer der sig SÅ mange grøntsager deri. Kold spaghetti salat er en skøn sommerret, som passer perfekt som tilbehør til aftensmaden. Pastasalat med avocadocreme er cremet, og skal du prøve denne pastasalat vendt i en grøn avocadocreme lavet på persille, koriander, edemamebønner, cashewnødder og avocado. Nem pastaret med ærter, æg og bacon er min go-to pastaret når der skal hurtig og nem frokost på bordet herhjemme, pastaen laves med ærter, champignon og bacon, og så får den en lækker konsistens fra æg og creme fraiche. Grøntsagspasta er en nem opskrift på pasta med grøntsagssauce, jeg kalder også retten 'tøm-køleskabet-grøntsagspasta', da det handler om at få tømt ud og bruge de grøntsager man har. Pasta med mascarpone er en rigtig weekendret, da den laves med den lækre mascarpone ost og en slat hvidvin, derudover får den fylde fra spinat og champignon. Bagt pasta i flødesauce er lige hvad det her er, nemlig bagt pasta, eller 'Pasta Al Forno' som man også kalder den, retten består af chorizo, bacon, tomat, broccoli, champignon og porrer, og så er saucen lavet på fløde, æg og parmesanost, som gør den perfekt cremet. Cremet spaghetti med gorgonzola og svampe er en smagfuld pastaret med kylling, soltørret tomat, spinat, persille og nødder, en pastaret, der er perfekt til hverdag, men også til weekend med et glas hvidvin til.