Hvor længe kan en sandwich holde sig i køleskabet?

Sean Ziemann
2025-07-08 11:24:46
Count answers
: 3
Kød kan holde sig i køleskabet i følgende tid: Råt kød, hele stykker, fx oksekød: 2-4 dage. Råt kød, udskåret: 1-2 dage. Råt hakket kød, fars, medister og lignende: Tilberedes samme dag. Kødpålæg: 2-4 dage afhængig af varens art. Tilberedt kød og sammenkogte retter: 3-4 dage. Rå hamburgerryg: 3-5 dage. Fjerkræ, råt, kan holde sig 1-2 dage, mens tilberedt fjerkræ også kan holde sig 1-2 dage. For fisk og skaldyr er holdbarheden følgende: Rå fisk, fiskefars og torskerogn: Tilberedes samme dag. Tilberedt fisk: 1-2 dage. Røget sild, makrel, ål, torskerogn: 4-8 dage, afhængig af hvor nyrøget varen er. Røget laks, hellefisk: 2-3 dage. Gravet laks: 1-2 dage. Skaldyr, pakket lufttæt: 1-2 dage. For kulhydrater er holdbarheden følgende: Kogte ris: 10 dage. Kogt pasta: 5 dage. Kogte kartofler: 5-6 dage. For grønt er holdbarheden følgende: Kogte asparges: 5-6 dage. Kogte grønne bønner: 5-6 dage. Kogt blomkål: 5-6 dage. For mælkeprodukter er holdbarheden følgende: Mælk og fløde: 2-3 dage. Syrnede mælkeprodukter: 4-5 dage. Skæreost: 3-4 uger. Skimmelost: 4-5 dage efter osten er fuldmoden. Diverse oste: 2-3 dage. For æg er holdbarheden følgende: Hele æg: 3-4 uger. Æggeblommer: 1 dag. Æggehvider: 2-3 dage. Retter med rå æg: Spises samme dag de er tilberedt. Pasteuriserede æg: 1-2 dage. Mayonnaise og mayonnaisesalater: 2-3 dage. For diverse madvarer er holdbarheden følgende: Juice: 4-5 dage. Saft på karton: 8-10 dage. Eddikesyltede produkter som fx asier, rødbeder og agurker: ½ -1 år. Suppe: 6-7 dage. Syltetøj: 2-3 uger. En sandwich, som består af brød, pålæg og andre ingredienser, kan have en holdbarhed, der afhænger af de enkelte komponenter. Hvis sandwichen indeholder råt kød eller andrenič huruprodukter med kort holdbarhed, skal den spises samme dag eller inden for få dage. Tilberedt kød og sammenkogte retter kan holde sig i 3-4 dage. Mælkeprodukter som ost og mayonnaise kan også påvirke holdbarheden.