Hvad får man i madpandekager?

Nicola Herman
2025-07-01 10:58:06
Count answers
: 4
Madpandekager er indbegrebet af hyggemad, og denne variant med smagsnoter fra Mexico er ingen undtagelse. De hjemmelavede madpandekager er fyldt med stegt svinekød krydret med løg, hvidløg, paprika, spidskommen, oregano og chili. Til at tøjle varmen fra de mange krydderier får fyldet selskab af en skefuld fraiche, mens peberfrugt i tern og snittet spidskål bidrager med både næring og sprødhed. Fordel fyld og fraiche i pandekagerne, og servér. Servér eventuelt madpandekagerne med ekstra chilisauce, hvis du er vild med stærk mad. Du kan smage fraiche til med lidt presset eller fintrevet hvidløg. Hakket gris kan kan erstattes med hakket oksekød eller kylling.

Winifred Medhurst
2025-07-01 10:53:07
Count answers
: 6
Jeg får det rigtig ofte, og jeg synes det er sådan en god måde, at få tømt ud i køleren på.
Det er ofte, at jeg ender med alle mulige rester fra ugen, som jeg så kommer i en wrap.
Hvis jeg ikke laver wraps, så ender nogle af mine rester, eller det kedelige grønt i en kødsovs.
Kødsovsen kan du så bruge både i madpandekager, eller med lidt pasta.
Uanset hvad, smager det skønt!
Hvis du savner inspiration til andet du kan bruge din rester på, at tærter også en god mulighed!
Velbekomme
Inspiration til madpandekager
Kødsovs (3 personer)
400-500 g hakket oksekød
Saften fra 1/2 lime
1 rødløg, finsnittet
2 fed hvidløg, presses
2 spsk. tomatpure
Evt. tex mex eller andre krydderier – for mig skal en kødsovs smage af så meget som muligt
Salt og peber
Guacamole (3-4 personer)
3 avokadoer (most med en gaffel
Safte fra 1/2 lime
1 stort fed presset hvidløg
1 spsk creme fraiche
Smages til med salt, peber og ekstra syre hvis nødvendigt
Det grønne og andet tilbehør
Finsnittet spidskål eller andet salat/kål
Syltede rødløg
En blanding af finsnittet rødløg, agurk og cherrytomater
Majs
Stegte svampe med timian og hvidløg
Stærke elementer som chili, jalapeños
Stegt aubergine vendt i citron og olie
Peberfrugt
Bønner
Revet gulerod
Revet ost eller hytteost
Jeg plejer altid at snitte mit grønt så fint som muligt, så jeg kan lukke min wrap.
Men hvem kan lukke sin wrap?
Man bliver jo altid for ivrig, med alt det lækre fyld.
Dressinger
Jeg plejer altid at servere mine wraps med en helt almindelig creme fraiche
Hvis du vil gøre det lidt mere spændende kan du jo peppe den lidt op.
Her tænker jeg lidt krydderurter, hvidløg, syrlige elementer og andre krydderier.
Prøv dig frem.
Jeg håber det gav dig lidt inspiration til nogle lækre madpandekager, wraps, tortillas, eller hvad man ellers kan kalde den slags mad.
Uanset hvad håber jeg du får en skøn weekend!

Vita Ernser
2025-07-01 10:30:10
Count answers
: 8
Fyld hver pandekage med et par skefulde oksekødsfyld, lidt cheddar og rul dem sammen. Drys med resten af cheddarost over pandekagerne inden de skal i ovnen. Server med salat og avocadomos. Oksekødsfyld Brun oksekødet under omrøring på en varm pande med olie. Skru ned for varmen og tilsæt løg og hvidløg, samt spidskommen og koriander. Kom gulerod, squash, hakkede tomater og majs på panden. Rør igennem og lad det simre uden låg i 5-10 minutter. Smag godt til med salt og peber. Avocadomos Mos avocadokødet med en gaffel på en tallerken og smag til med limesaft, fintrevet limeskal, salt og spidskommen.

Oswald Von
2025-07-01 10:05:54
Count answers
: 2
Man kan fylde de her madpandekager med alt hvad hjertet begærer og det er noget mad de fleste kan lide. Skal det være helt enkelt og hverdagsagtigt fylder vi vores madpandekager med hakket oksekød, nogle grøntsager og en dip. F.eks. en guacamole. Det kunne også være et fyld af falafler eller et fajitasmix med kylling. Mulighederne er mange, og det gør også de her pandekager ret egnede til gæster. Lav en masse små skåle med fyld og stil på bordet, så kan gæsterne selv mikse deres favoritter sammen. En anden måde at bruge de her madpandekager på, er at komme et varmt fyld i dem (f.eks. hakket oksekød krydret og stegt på en pande).

Travis Wintheiser
2025-07-01 07:48:38
Count answers
: 1
Man får oksekødsfyld med majs og gulerødder samt salat i madpandekager.
Pandekagerne kan være færdige fra supermarkedet eller hjemmelavede efter en nem opskrift.
Hakket oksekød, løg, majs, gulerødder og oregano bruges til kødsaucen.
Salaten kan snittes fint og serveres sammen med agurk og tomater, skåret i tern.
Dressing kan uses efter eget valg.
Man kan også tilføje salt, peber og olivenolie efter behov.