:

Hvilke madretter er danske?

Zackary Jakubowski
Zackary Jakubowski
2025-10-06 14:02:21
Count answers : 12
0
Det danske køkken indeholder typisk rugbrød, smørrebrød, frikadeller, stegt flæsk med persillesovs og flæskesteg. Stegt flæsk med persillesovs er Danmarks nationalret. Frikadeller med kartoffelsalat. Karbonader i lange baner. Rugbrød. Smørrebrød. Frikadeller. Stegt flæsk med persillesovs. Flæskesteg.
Khalid Grant
Khalid Grant
2025-10-03 03:46:17
Count answers : 9
0
Braiserede spoleben med nye danske kartofler og ærter er en herlig sommerret. Kartoffelsalat er også en dansk klassiker. Rødgrød med fløde er endnu en af de klassikere, vi danskere har spist i mange år. Dampet rødspætte serveres med kartoffelmos af sød kartoffel og grøn salat.

Read also

Hvad er ægte dansk mad?

Hvilken dansk ret er din favorit? Vi har nok alle sammen en ret, der ligger vores hjerte særligt næ Read More

Hvad er Danmarks mest kendte mad?

På førstepladsen over mest spise retter i Danmark i 2024 finder vi fortsat ”rugbrød med pålæg”, der Read More

Stacy Reichert
Stacy Reichert
2025-09-21 18:03:28
Count answers : 16
0
Brun sovs, frikadeller, gammeldags oksesteg og klar suppe. Skønne krebinetter, frikadeller med kartoffelsalat og klar hønsekødssuppe med kød- og melboller.