Hvad kan man lave med kogt æg?

Vada Hane
2025-07-08 05:59:51
Count answers
: 3
Kogte æg kan spises som tilbehør til mange retter, fx salater, sandwich eller som en del af en snack. De kan også bruges i en lang række forskellige.salater, fx en klassisk cæsarsalat eller en enkel grøn salat med kogt æg, agurk og tomat. Kogt æg kan også bruges som ingrediens i forskellige retter, fx en omelet eller en frittata. Når ægget er kogt, kan det også bruges som ingrediens i en sandwich eller som pålæg på en tallerken med crackers eller brød. Kogte æg kan også republikationsserveres som en snack eller som en del af en let frokost.

Favian Ruecker
2025-06-28 08:57:26
Count answers
: 4
Man kan lave fyldte æg med bacon og karse på toppen og en midte af æggecreme med sennep og mayonnaise, som er som skabte til frokostbordet. De fyldte æg kan serveres som snack eller appetizer og er ret populære på diverse buffeter og som “fingerfood”. Man kan sagtens lave et par fyldte æg til en lille hyggelig søndagsfrokost derhjemme. Fyldte æg til frokost og snack kan også indeholde andre ingredienser, så som små tomater, karse, persille, purløg, dild, ramsløg eller spirer. Bacon kan desuden erstattes af rejer, kaviar, stenbiderrogn, sprødstegt chorizo, lufttørret skinke eller lignende. Man kan også helt udelade kød eller fisk og bare nøjes med et grønt drys.