:

Hvad spiser man i februar?

Violet Jaskolski
Violet Jaskolski
2025-10-16 06:53:09
Count answers : 12
0
Man spiser rosenkål, rødbede, gulerod, torskerogn, julesalat, persillerod, løg, knoldselleri, korn og bønner i februar.
Hadley Hilpert
Hadley Hilpert
2025-10-09 18:03:07
Count answers : 18
0
Man spiser græskar, persille, koriander, grønkål, pastinak, rosenkål, tørrede abrikoser, granatæble, citron og chili i februar.

Read also

Hvordan laver man vaniljecreme til frugtsalat?

Pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps. Kom piskefløden i en ren skål Read More

Hvilke frugter er gode i januar?

Kål kan bruges i salater med frugter som appelsin og granatæble. Read More

Maryam Pagac
Maryam Pagac
2025-10-05 11:39:27
Count answers : 15
0
Februar: Grønkål, gulerod, hvidkål, jordskok, julesalat, kartofler, kålrabi, løg, pastinak, persillerod, porre, rosenkål, rødbede, rødkål, savojkål, skorzonerrod, selleri, østershat.
Kathryne Rutherford
Kathryne Rutherford
2025-09-25 01:26:43
Count answers : 17
0
Man spiser rødbedevafler med hytteost og avocado. Man spiser en grov galette fyldt med porrer, bacon og ost. Man spiser thai inspireret grøntsager i rød karry og kokosmælk med ris. Man spiser en indisk inspireret gryderet med mørbrad, kikærter og masser af smag. Man spiser fyldt kyllingebryst med svampe, æbler, flødeost og parmaskinke serveret med knuste hvidløgskartofler. Man spiser one pot lasagne.

Read also

Hvilke frugter er i sæson i efteråret?

æbler, blommer, brombær, hindbær, pærer, vindruer Read More

Hvor længe kan hjemmelavet vaniljecreme holde sig?

Sæt cremen på køl i minimum 1-2 timer, så den får lov til at sætte sig. Read More

Miguel Stoltenberg
Miguel Stoltenberg
2025-09-15 21:19:49
Count answers : 19
0
Man spiser kål, jordskokker og rødbeder i februar. Man kan også lave cremede supper og sprøde salater. Jordskokker kan bruges i både supper og bagt som tilbehør. Kålen kan give friske salater og ovnbagte lækkerier. Rodfrugter som jordskokker og rødbeder kan bruges i en lang række retter. Man kan lave simple rodfrugtsalater og ovnretter med sprøde grøntsager. Kålens sprødhed kan kombineres med rødbedens sødme. Jordskokkens nøddeagtige smag kan bruges i en cremet puré.