:

Kan man redde underbagt brød?

Oral Gerlach
Oral Gerlach
2025-09-03 21:32:13
Count answers : 22
0
Der findes nemlig en redning. Giv brødet en omgang mere i ovnen Hvis midten stadig er fugtig og tung, men ikke rå, er der god chance for, at det ekstra tid i ovnen vil gøre underværker. Hvis der derimod er tale om en fuldstændig rå kerne, kan det være svært at redde uden at udtørre ydersiden. Ingen tid til at bage færdigt? Brug fryseren smart
Jammie Will
Jammie Will
2025-08-26 15:12:32
Count answers : 16
0
Brødet kan reddes, hvis det sættes i ovnen igen, mens det stadig er varmt.

Read also

Hvorfor lægger man viskestykker over dej?

Når du sætter bagværk til efterhævning, skal det dækkes med et fugtigt viskestykke, så dejen ikke da Read More

Hvor i ovnen skal brød bages?

Brød og kager er færdigbagte, når de har en temperatur på ca. 95°C i midten. For at få en ekstra sp Read More

Justyn Parker
Justyn Parker
2025-08-26 12:08:42
Count answers : 24
0
Løsning på overhævet dej: Kom dejen ud på bordet og pres den let sammen. Fold dejen sammen, så den bliver spændt op og sæt den til at hæve igen, men i noget kortere tid - fx. 20 minutter. Det kan nogle gange redde den, men du får ofte et brød, som er noget tættere i krummen.