Hvilken olie er bedst til dressing?

Evangeline Abshire
2025-08-09 23:26:00
Count answers
: 3
Solsikkeolie egner sig både til bagning, stegning og som ingrediens i en kold dressing.
Hørfrøolie er eminent i dressing og smoothies.
Olivenolie kan med fordel bruges i salater, dressinger og brød.
Valnøddeolie egner sig ikke til opvarmning eller stegning, brug den derimod til kolde retter eller i dressing.
Avokadoolie bruges i kolde dressinger og i bagning.
Sesamolie egner sig især til marinader, wokretter og salater, ligesom den er en fin kontrast til stærke krydderier.
Kæmpenatlysolien egner sig ikke til stegning, men kan til gengæld benyttes i dressinger, smoothies, grød eller morgenmadsprodukter.
Tidselolie bruges i asiatiske retter, dressinger, musli og desserter, hvor den nøddeagtige smag kommer til sin ret.
Mandelolie er perfekt til salater, dressinger, smoothies og desserter.