Hvad skal ovnen stå på, når man bager?

Lina Ryan
2025-08-06 07:44:59
Count answers
: 4
Når du skal bage, handler det i de fleste tilfælde om at skrue op i stedet for ned for temperaturen. Ved brødbagning skal temperaturen være så høj som mulig. Er opskriften af ældre dato, kan du være sikker på, at den er lavet til almindelig ovn. Vil du bruge varmluft, men er temperaturen angivet efter almindelig ovn, skal du huske at skrue en lille smule ned. Beregn cirka 10 procent eller 15 til 20 grader. Det svarer til, at en opskrift, der er angivet efter almindelig ovn 200 grader, skal have 180 grader varmluft.

Rahsaan Carroll
2025-08-06 06:57:16
Count answers
: 3
Der står ikke noget om, hvilken temperatur ovnen skal stå på, når man bager.

Ward Hoppe
2025-08-06 05:49:10
Count answers
: 1
Hvad er varmluft?
Du har sikkert lagt mærke til, at ovnen larmer mere, når den er sat til varmluft, end når det blot er over- eller undervarme.
Følger du en opskrift, hvor du skal skrue ovnen op på 200 grader, skal du trække ca. 10 procent fra, hvis du bruger varmluft - det vil sige 180 grader i stedet.
Indstiller du bage- og stegetiden korrekt, skal din mad i ovnen i lige lang tid, om det er almindelig varme eller varmluft.
Read also
- Er det bedst at bage boller ved varmluft?
- Hvordan bliver mine boller mere luftige?
- Er det billigere at bage boller selv?
- Kan man bage boller dagen før?
- Hvornår skal man ikke bruge varmluft?
- Kan man ælte gærdej for meget?
- Hvorfor sprækker mine boller?
- Kan man bage boller på staniol?
- Kan man bage koldhævede boller samme dag?