Hvor meget kartoffelsalat til 20 personer?

Phoebe Strosin
2025-06-16 07:40:56
Count answers: 4
En god tommelfingerregel er at beregne cirka 250 gram kartofler pr. person. Det vil sige omkring 1 kilo til 4-6 personer. Det er sådan cirka fire små nye kogte kartofler med skræl pr. kvinde eller mand. 250 gram – så mange kartofler skal du regne med pr. person, når du laver kartoffelsalat. For 20 personer ville det være 20 * 250 gram = 5 kg kartofler eller omkring 5 * 4 = 20 små nye kogte kartofler med skræl.

Sydni Towne
2025-06-16 02:14:01
Count answers: 3
For at lave kartoffelsalat til 20 personer, skal du bruge en portion, der er fem gange større end den oprindelige opskrift, der er beregnet til 4 personer. Du skal bruge 5 kg kartofler, 10 dl cremefraiche, 10 spsk mayonnaise, 10 tsk dijon sennep, 10 tsk sukker, 5 håndfulde purløg, samt salt og peber efter smag. Rør en dressing sammen af cremefraiche, mayonnaise, sennep, sukker, salt og peber og smag den godt til. Skær kartoflerne i tern og vend dressingen sammen med de kolde kartofler. Drys purløg over inden servering.
Read also
- Hvor lang tid i forvejen kan man lave kartoffelsalat?
- Kan man lave kartoffelsalat med skræl på?
- Hvor meget kartoffelsalat skal man beregne pr. person?
- Kan man koge kartofler til kartoffelsalat dagen før?
- Hvad skal der i en kartoffelsalat?
- Kan man bruge nye kartofler til kold kartoffelsalat?
- Hvilken kartoffel er bedst til kartoffelsalat?
- Kan man forberede kartofler dagen før?