Hvor lang tid skål røræg have?

Marjory Auer
2025-06-14 22:06:00
Count answers: 8
Tid i alt 5 min.
Arbejdstid 5 min.
Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel.
Kom æggemassen på en pande med smør og rør konstant under middelvarme.
Tag æggene af varmen, når de har den rette konsistens og stadig er saftige og bløde i konsistensen.
Det tager kun omtrent 5 minutter at tilberede og det smager noget så dejligt.
Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst.
Vær endelig opmærksom på at de ikke får for meget, så de bliver tørre og kedelige.

Brody Klein
2025-06-14 21:43:59
Count answers: 3
10 Min.
5 Min.

Arnoldo Lockman
2025-06-14 20:40:43
Count answers: 2
Sæt panden tilbage igen og bliv ved sådan, indtil æggene er som du ønsker.
Røræg skal nemlig være bløde og på ingen måde tørre.
Det er nemlig en kunst i sig selv at ramme æggene, hvor de er tilpas bløde og før de begynder at stege, så de får skorpe.

Luella Effertz
2025-06-14 20:23:35
Count answers: 6
Tilberedningstiden er 5 minutter. Samlet tid er 7 minutter. Forb. tid er 2 min. Du har ikke lavet scrambled eggs før du har prøvet denne her scrambled eggs opskrift. Minimal arbejde men kæmpe resultat. Scrambled eggs'ene nydes med det samme. Når æggene er næsten færdige, tages de af varmen og over på 2 tallerkner. Æggene bliver nemlig ved med at sætte sig, når de er taget af varmen, og vi vil gerne have de der meget cremede æg.

Mina Funk
2025-06-14 19:08:29
Count answers: 4
Steg ikke æggemassen for længe, for den er færdig når den er helt samlet, hvorefter den kommes i en lille skål. Lad æggene sætte sig, og efter et minuts tid kan du begynde at røre æggene sammen, hvor du bruger en spatel/paletkniv. Scrambled eggs serveres straks. Stegetiden er 25-30 minutter, og det afhænger selvfølgelig af hvor stor portionen er. Du skal røre i æggene med mellemrum. Her skal du beregne to æg til hver og to spiseskefulde mælk. Stil fadet med æggemassen ind i en forvarmet ovn ved 125 grader, og her skal det have cirka 25 minutter. Undervejs skal du røre i det cirka hver femte minut, så æggemassen samler sig perfekt til scrambled eggs.