:

Hvilket smørrebrød er mest populær?

Brenden Harber
Brenden Harber
2025-07-26 21:12:03
Count answers : 3
0
Æg og rejer, fiskefilet eller måske et stykke med nye danske kartofler, mayonnaise og radiser. Fuldkornsrugbrødet er en all time favorit Rugbrød med pålæg er ifølge Madkulturen også stadig på førstepladsen over de mest spiste retter til aftensmad i Danmark. Rugbrød med pålæg er danskernes foretrukne ret til aftensmad En ud af tre danskere elsker smørrebrød, spiser det ofte og har vores klare favoritter.
Chyna Mills
Chyna Mills
2025-07-26 20:16:29
Count answers : 6
0
Nogle eksempler på de mest populære typer af dansk smørrebrød i dag er: Laks: Skiver af koldrøget laks på hvidt brød med rejer ovenpå. Øverst er der citron og dild. Dyrlægens natmad: Et smurt stykke mørkt rugbrød med leverpostej. Hertil kommer en skive saltkød toppet med sky. Øverst findes rå løgringe og karse. Roastbeef: tynde skiver af roastbeef på rugbrød med remoulade. Øverst er den toppet med peberrod og sprødstegte løg.
Eduardo Roob
Eduardo Roob
2025-07-26 17:34:25
Count answers : 5
0
Sol over Gudhjem er en faste navne på en smørrebrødsvariant. Dyrlægens natmad er en faste navne på en smørrebrødsvariant. Stjerneskud er en faste navne på en smørrebrødsvariant. Pariserbøf er en faste navne på en smørrebrødsvariant. HC Andersen er en faste navne på en smørrebrødsvariant. Rostbiff er en faste navne på en smørrebrødsvariant. Ribbensteg er en faste navne på en smørrebrødsvariant. Tartarmad er en faste navne på en smørrebrødsvariant. Laks er en faste navne på en smørrebrødsvariant. SMØRREBRØD MED ROASTBEEF er en faste navne på en smørrebrødsvariant.
Layla Towne
Layla Towne
2025-07-26 17:14:51
Count answers : 3
0
Fiskefilet med remoulade er klart nummer et. Et stykke med æg og rejer ligger også solidt til på hitlisten – hos Dagrofa er det sågar den mest solgte mad. Fiskefilet på rugbrød er det mest solgte stykke smørrebrød mange steder i landet. Det er både stegte sild, hvide sild og karrysild. Det fylder rigtig meget. Og det er nok mest karrysild. For selv dem, der ikke rigtig spiser sild, kan lide det, når det er druknet i karrysovs. Hvis det er et begrænset antal mennesker, vil jeg sige: hellere lidt, men godt. Der er tre madder. Den ene er en med karrysild, hvor man kommer et smilende æg på med urter og selleri. Den næste mad er hønsesalat. Det kan alle lide. Så put lidt sprødt kyllingeskind på toppen og noget stenbiderrogn. Nummer tre er en mad med roastbeef. Det kan alle lide.