Hvad bruger man til mimosa?

Antonio Schowalter
2025-07-23 19:00:41
Count answers
: 3
Mimosa er en superpopulær brunchcocktail, lavet med lige dele appelsinjuice og mousserende vin.
Mimosaen, simpel som den er, er sammensat af mousserende vin og appelsinjuice og blev skabt omkring 1925.
Med kun to ingredienser bør du gerne vælge vin og juice af høj kvalitet.
Begynd med en god, tør champagne, prosecco elle cava.
Og ligesom alle drinks, der kræver juice, er frisk altid bedst, så pres gerne et par appelsiner.

Duane Swaniawski
2025-07-23 16:03:26
Count answers
: 4
Mimosa består kun af to ingredienser. Mimosa er en meget simpel drink som kun indeholder to ingredienser; friskpresset appelsinjuice og mousserende vin. Derfor er det vigtigt du vælger en fremragende Cava, Prosecco eller champagne. Vi anbefaler at du bruger Laurent-Perrier Cuvée Brut Champagne. Du kan også godt vælge at bruge en prosecco, dette vil derimod give en anden smagsoplevelse, end hvis du bruger champagne. En god prosecco vil være Cinzano Prosecco, da den har en frisk, brusende og frugtig smag.

Tessie Ruecker
2025-07-23 16:02:59
Count answers
: 3
Det er en af de nemmeste drinks at lave, da mimosa blot består af appelsinjuice, champagne og isterninger.
Mimosa kan således bruges til en god søndagsbrunch, velkomstdrink, forfriskning på en varm sommerdag og mange andre steder.
Du kan ligeledes pynte din mimosa lidt ekstra, hvis den for eksempel skal bruges som velkomstdrink.
En simpel skive appelsin i eller på glasset løfter hurtigt udseendet på drinken.
Vi brugte bare helt almindelige isterninger i vores og det smagte lige som det skulle.
Brug din yndlings champagne og brug også meget gerne friskpresset appelsinjuice eller juice, som ikke er fra koncentrat.
Det gør altså virkelig en stor forskel og gør også din drink mere frisk i det.

Octavia Bartoletti
2025-07-23 15:24:01
Count answers
: 4
Mimosa er en rigtig brunchklassiker, som løfter en weekendbrunch til en luksuriøs oplevelse.
Cocktailen mimosa tilberedes af friskpresset appelsinjuice og champagne.
Men kan glimrende bruge andre lækre sprøde mousserende vine som cava, prosecco eller lignende.
Gerne lidt tør og med en dejlig frisk boblende sprødhed, som ikke er for sød til appelsinjuice.
Hæld appelsinjuice i et champagneglas og top med champagne eller anden mousserende vin.
Ingredienser er 5 cl mousserende vin og 5 cl appelsinjuice.
Read also
- Hvad skal der til en god brunch?
- Hvad må der ikke mangle til brunch?
- Hvad indeholder en brunch tallerken?
- Hvad serverer man af drikkevarer til brunch?
- Hvad tid serverer man brunch?
- Hvad skal der være på morgenbordet?
- Hvilket tidspunkt spiser man brunch?
- Hvad indebærer brunch?
- Hvad er forskellen på brunch og luksusbrunch?