:

Kan man selv lave wraps?

Anita Reilly
Anita Reilly
2025-08-31 01:32:33
Count answers : 14
0
Hjemmelavede tortillas smager bedre end de købte. Ja, det er mega nemt at købe wraps i supermarkedet, men de lever altså ikke helt op til hjemmebageriets standarder. Heldigvis får I her en opskrift, der er nem at gå til. Så næste gang du gerne vil servere perfekt aftensmad, måske tex-mex inspireret, har du her opskriftEN på hjemmelavede tortillas. Når først dejen er lavet, er tortilla pandekager dog super nemme at bage, og herefter er det jo bare din kreativitet, der skal slippes løs, når det kommer til fyld. Opskrift på hjemmelavet tortillas Min opskrift på hjemmelavet tortillas laves med hvedemel, men kan også sagtes laves med majsmel. Går du efter det helt autentiske udtryk, køber du masa harina – en speciel type majsmel, som netop bruges til at lave majstortillas. Dejen er nem at arbejde med. Den deles i 10 kugler, som rulles flade. Rul pandekagerne så tynde som muligt, så de hurtigt kan blive tilberedt på panden. Det er nemlig vigtigt kun lige at vende tortillaen på panden, så den forbliver blød. Får de for lang tid, bliver de sprøde og kan ikke rulles – til gengæld er de så lækre at spise med guacamole eller salsa. Du kan altid tjekke de dejlige opskrifter på mexicansk mad, hvis du mangler inspiration eller idéer til hvad du vil lave til aftensmad.
Catharine Barton
Catharine Barton
2025-08-18 04:56:03
Count answers : 19
0
Selvom det et nemt at købe madpandekager, er det slet ikke så svært at lave hjemmelavede tortillas. Opskriften her kræver få ingredienser, og er nemme at bage på panden. Hver tortilla skal rulles så tynd, som det er muligt. Dejen er meget elastisk, så den kan godt tåle at blive trukket i. Varm en pande op til den er rygende. Hold dine tortillas bløde og lune i et viskestykke, til alle er færdigbagte.

Read also

Kan æggewraps fryses?

Selve æggewrappen kan laves i forvejen og smager dejligt koldt. Ligesom en almindelig omelet faktis Read More

Kan æggemuffins fryses?

De små lækre æggemuffins kan varieres med groftrevet ost, feta skåret i små tern eller smuldret og d Read More

Ronny Christiansen
Ronny Christiansen
2025-08-13 22:41:51
Count answers : 22
0
De hjemmelavet fuldkorns tortillas er bare så meget lækre, end dem man køber. De er supernemme at lave selv. Ca. 10 stk. Det skal du bruge: 150g rugmel 250g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1,5 tsk. salt 75g smør 2 dl varmt vand Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Skær smørret ud i mindre stykker og bland det sammen med de tørre ingredienser. Smørret skal fordeles i de tørre ingredienser – det gøres nemmest med fingrene. Tilsæt det varme vand lidt af gangen, samtidig med at dejen æltes sammen i skålen. Dejen vil være klistret. Når alt vandet er tilsat og dejen er samlet, formes der 12 kugler af ca. 60g. Lad dejkuglerne hvile i 10-15 minutter under et klæde på køkkenbordet. Rul herefter hver kugler til en tynd tortilla. Varm en tør pande – den skal være så varm som muligt, og steg dine tortillas ca. 20 sekunder på hver side til de er gyldne. Server med det samme. Tip: hjemmelavet tortillas kan sagtens fryses ned. Frys dem med et stykke mellemlægningspapir mellem hver – så er de nemme at tage op og forberede en nem aftensmad eller madpakke med.
Lyric Bechtelar
Lyric Bechtelar
2025-08-07 13:18:07
Count answers : 18
0
Tortilla wraps kan bruge til udmådeligt mange ting og de er så nemme at lave selv. Jeg anbefaler at lave en stor portion hjemmelavede tortillas og så fryse ned, så har du altid til de travle dage. Lad dem tø op og lun enten på panden én ad gangen eller i mikroovnen. De kan laves små som her eller du kan dele dejen i større portioner, så du får store lækre tortillas der kan rulles med fyld. At dele dejen i 24 stk bliver nogle små stykker, men de rulles tyndt ud. Jeg har en tortillapress, men synes faktisk de fungerer bedre ved udrulning – så det er klart en kagerulle jeg anbefaler. Skal de holde mere end et par timer, når de er lavet, så pak dem i en pose (sammen med viskestykket viklet om), så der holdes på fugten. De er også afprøvet efter frost. De skal blot tø op på bordet og herefter kan de lunes på en varm pande og puffer også op igen, når de lunes.

Read also

Kan man spise æg, der har været frosset?

Hvis ægget er frossent, men skallen er fuldstændig intakt er ægget fint at spise. Sæt ægget i kølesk Read More

Cedrick Gibson
Cedrick Gibson
2025-08-01 11:56:36
Count answers : 14
0
Det er ikke svært at lave tortillas - og det er helt sikkert umagen værd. Hjemmelavede tortillas smager nemlig helt anderledes end de købte, bl.a. fordi der er majsmel i. Tortillas er oplagte, når du har lyst til mexicansk mad, men de er også skønne at have på lager, når der skal ryddes op i køleskabet. Du kan fylde dine tortillas med alverdens herligheder, spice op med ost og salat, og så har du hurtigt et skønt måltid. Tortillas er både nemme og hurtige at lave - så prøv dig frem til dit yndlingsfyld.
Melvin Smitham
Melvin Smitham
2025-07-21 01:46:48
Count answers : 17
0
Man bliver jo helt sulten, når man ser sådan en tortilla med lækkert fyld. Vælg mellem de forskellige slags tortilla fyld. Ud fra de forskellige forslag i ingredienslisten kan du vælge lige præcis det fyld, du gerne vil have i dine wraps. Stil gerne fyldet på bordet i små skåle, så man selv kan komme det fyld i, man foretrækker. Sørg for ikke at komme alt for meget fyld i, da det så vil være næsten umuligt at folde pandekagen sammen.
Lorenzo Predovic
Lorenzo Predovic
2025-07-20 23:59:54
Count answers : 21
0
Man kan købe tortillas i alle supermarkeder, men det er faktisk super nemt at lave hjemmelavede tortilla wraps. Du skal kun bruge 5 ingredienser til opskriften, og jeg vil tro det er noget de fleste har på lager. Jeg synes, at de hjemmelavede tortillapandekager smager bedre end dem man køber. Jeg bruger blot hvedemel fordi jeg altid har det i mit køkken. Herunder får du min nemme opskrift på tortilla. Bland hvedemel, bagepulver, salt og olie sammen i en skål. Tilsæt det kogende vand lidt ad gangen indtil dejen bliver fast. Æltes til den er en anelse klistret, men ikke så meget at den hænger fast i hænderne. Form dejen til 6 kugler á cirka 50 g stykket. Lad kuglerne ligge i 10 min og hvile under et viskestykke og rul dem så flade med en kagerulle. De skal være cirka 20-25 cm i diameter, og de skal være så tynde så du næsten kan se igennem dem. Rul én pandekage ud ad gangen og læg den derefter op en meget varm pande og steg dem i 20-30 sekunder på hver side. Hvis de får får lang tid kan de godt blive hårde istedet for bløde når de køler af. Overfør tortillaen til en tallerken og hold den varm med et viskestykke. Fortsæt på samme måde med de resterende 5 kugler. Jeg brugte denne opskrift. Jeg har ændret lidt i opskriften. Jeg bruger nu olie istedet for smør, det er nemlig meget nemmere. Og så kommer der 0,25 dl mere vand i. Et godt fif for at holde dem bløde og varme, er at lægge dem i en gryde med låg på. Jeg ruller blot dejen ud med en kagerulle. Men man kan også købe sig en tortilla presse til at lave dem på. Ja, indtil for nylig brugte jeg faktisk selv smør i opskriften. Men jeg syntes det var nemmere med olie, og jeg kunne ikke smage forskel på de færdige brød. Så du kan sagtens udskifte olien med 50 g smør. Hvis du oplever at de bliver sprøde så er det højst sandsynligt fordi de bliver bagt for længe. De skal have høj varme i kort tid. Nej, jeg steger dem blot på en tør pande.
Favian Ruecker
Favian Ruecker
2025-07-20 20:57:00
Count answers : 15
0
Jeg vil virkelig godt at lave mine tortilla selv. Jeg har forsøgt sådan rundt regnet 57 gange eller noget i den stil. Men jeg kan ikke få dem rigtige. De skal være mere brød end pandekager. De skal kunne holde på fyldet, uden at være fedtet og ja, jeg har mange krav. Opskrifter og ideer modtages med kyshånd.