:

Kan man fryse løgringe?

Brad Dibbert
Brad Dibbert
2025-07-18 12:14:27
Count answers : 0
0
Det burde ikke være et problem at fryse bløde løg. Hvorfor gider du overhovedet fryse løg, rå løg kan jo så let som ingenting tørres. Hvis du har fremstillet en rigtig lækker sovs, så frys bare det hele, løgene vil blive en smule blødere og sovsen nok en smule mere vandet. At stege løg til bløde løg lugter jo i hele huset, så jeg vil også kunne stege en stor portion og kunne fryse det i mindre portioner.
Arch Toy
Arch Toy
2025-07-14 17:34:57
Count answers : 0
0
Smid dine løg i fryseren. Ja, helt seriøst. Når du fryser løgene først og tager dem ud igen, sker der tre ting: De bliver nemmere at hakke. Når løgene er iskolde, frigiver de ikke de samme svovlforbindelser, som normalt får dig til at tude som en deltager i “Gift ved første blik”. Sådan gør du: Skær løgene i halve eller kvarte. Smid dem i en frysepose eller en bøtte. Frys dem. Når du skal bruge dem, tager du dem ud 10-15 minutter før – og hakker dem, mens de stadig er halvfrosne. I flere køkkener – især i Mellemøsten, Balkan og dele af Asien – fryser man ikke bare løg, man steger dem på forhånd og fryser dem stegte. Du kan altså lave en hel portion bløde, gyldne løg, smide dem i små bokse og bruge dem som smagsbooster i alt fra dahl til gullasch.
Henri Ruecker
Henri Ruecker
2025-07-02 13:53:10
Count answers : 1
0
Et trick, som skulle fungere rigtig godt, er underligt nok at lægge løget i fryseren. Nogle timer inden du skal hakke det, skal du lægge det i fryseren, hvilket skulle forhindre, at tårerne kommer frem, og du derfor slipper for svidende og løbende øjne. Frys løget inden du hakker.
Fiona Zemlak
Fiona Zemlak
2025-07-02 13:48:34
Count answers : 1
0
Når du alligevel skal hakke løg, så hak en masse ekstra og brug din fryser. Her fryses hakket løg, det tages ud og bruges direkte fra fryseren uden optøning. Der kan også laves løg i skiver til bløde løg med mere, bare husk at skrive på posen hvad den indeholder, samt dags dato.
Suzanne Pfannerstill
Suzanne Pfannerstill
2025-07-02 12:14:40
Count answers : 2
0
Ja, man kan fryse løgringe. De kan fryses som topping til salater, kødretter eller andre lækkerier. Stegte eller friterede løgringe er perfekte til dette formål. Det er en god idé at fryse en tredjedel af dine løg som løgringe. Når du fryser løg, mister de deres sprødhed ved optøning, så de egner sig bedst til stegning eller kogning, men ikke til at blive spist rå. De frosne løgstykker kan holde sig op til et år.
Fritz Gorczany
Fritz Gorczany
2025-07-02 12:00:31
Count answers : 2
0
Jeg kan ikke komme i tanker om en eneste grund til at du ikke skulle kunne fryse dem ned… Jeg tror holdbarheden kan være lidt begrænset, pga. det (måske) høje fedtindhold, men ellers synes jeg faktisk det er en rigtig god idé. Jamen, ja, jeg synes også det er en god ide fordi jeg ofte lige skal ordne løg - hvis jeg kunne fryse ned i ca-portioner så ville jeg lave portioner af tokilosposer. Jeg er sådan en der grædr som besat når jeg ornder løg så tænk kun at skulle gøre det engang imellem og så stadig få alle de løg jeg gider spise.
Kurtis Gibson
Kurtis Gibson
2025-07-02 11:58:53
Count answers : 2
0
Du kan godt rense og snitte løgene og opbevare dem i en tæt plastpose i fryseren uden blanchering. Men strukturen i løgskiverne tager skade af frysningen, de mister sprødheden og kan ikke genvinde den. Bruges indenfor 3–5 måneder. Du kan finde anvendelsesmuligheder for frosne løg i gryderetter, postejer eller supper. Vil du lave suppe af frosne løg, så vær opmærksom på, at rødløg i suppe bliver en "grågrumset" affære.