Hvad er bedst til pizza, varmluft eller alm ovn?

Ferne Hills
2025-07-22 21:33:53
Count answers
: 1
Skru op for varmen – helt op. Glemmer du at skrue op for varmen på ovnen, går det nemlig galt, og du får en blød pizza, der ikke er meget ved. Når en pizza bliver tilberedt i en sten- eller brændeovn, tilberedes den ved 5-600 grader, hvilket er langt fra de grader, vi har at gøre godt med i en almindelig ovn hjemme i køkkenet. Dog hjælper du dig selv godt på vej mod en sprød, knasende pizza, hvis du skruer op for graderne, så meget som muligt, på ovnen i køkkenet. Temperaturen skal op omkring de 275 grader varmluft – og gerne højere. Lad derudover ovnen forvarme i en halv times tid, inden du bager din pizza.

Julien West
2025-07-14 22:42:16
Count answers
: 4
Vi har en pizzaplade og laver pizzaen på grillen, men ellers kan du også bruge en alm bageplade og ovnen. Lad ovnen varme op til 250 grader (over/undervarme eller grill) med bagepladen i ovnen, så den bliver varm. Eller endnu bedre brug en stenplade. Det gør bunden på pizzaen sprødere.

Carrie Spinka
2025-07-14 20:14:04
Count answers
: 1
Jeg er helt enig med Christoffer – almindelig ovn giver pizzaen den mest ideelle skorpe.
Personligt har jeg dog også lavet pizza med succes via grillfunktionen.
Det kræver lidt øvelse at få timingen rigtig med grillen, så den ikke ender med at brænde toppingen,
men hvis du får den perfekte balance, kan du skabe en pizza med en skøn, let brændt, italiensk skorpe.
Det er selvfølgelig en smagssag, men absolut et forsøg værd!
Read also
- Hvor varm skal min ovn være til pizza?
- Hvor mange kalorier skal en kvinde have om dagen?
- Kan man bage pizza på varmluft?
- Hvor lang tid skal hjemmelavet pizza have i ovnen?
- Hvad kommer først på en pizza?
- Hvad kan man putte på en pizza?
- Kan man spise pizza og tabe sig?
- Hvad er den sundeste pizza?
- Hvor mange kalorier forbrænder man ved at gå 10.000 skridt?
- Hvor mange kalorier skal jeg spise for at tabe 1 kg om ugen?