Hvad er godt med rejer?

Ava Goodwin
2025-07-11 23:29:09
Count answers
: 4
Rejen er meget alsidig og passer ind i de fleste retter, da den er perfekt som både snack, forret og som en del af hovedretten.
Dette gør, at rejen både passer i de klassiske hverdagsretter, men også er en favorit til højtiderne i de danske hjem.
Disse rejer bliver også kaldt grønlandsrejer, dybhavsrejer eller ishavsrejer.
Denne art adskiller sig fra andre rejer på grund af dens smag og konsistens, da den smager friskt af saltvand med et sødligt præg og har en fast og saftig konsistens.
Rejerne som lever i havene omkring Grønland, er af arten Pandalus Borealis.
Bedre kendt som koldvandsrejer.
Disko Bay Kutter-Rejer er mærket med både Grønt Nøglehul og MSC-mærket.
Det betyder, at de har et lavt fedt- og saltindhold, og at de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.
Read also
- Hvordan undgår man, at avocado bliver brun i salat?
- Kan man bruge frosne avocado i salat?
- Hvad kan man lave med avocado?
- Hvad kan gå sammen med rejer?
- Er rejer godt for vægttab?
- Hvad gør man for at avocado ikke bliver brune?
- Hvordan opbevarer man bedst en halv avocado?
- Er frossen avocado sundt?
- Kan man bruge frosne ærter i salat?