:

Hvor mange dage før kan man lave risalamande?

Winifred Medhurst
Winifred Medhurst
2025-06-16 20:12:04
Count answers: 6
Jeg laver min risalamande med udgangspunkt i min opskrift på risengrød. Jeg vil anbefale dig at koge risengrøden dagen forinden, så den kan stå natten over og køle af i køleskabet. Selve risalamanden forbereder jeg om formiddagen på juleaftensdag, for den har også godt af at stå nogle timer på køl. Du kan dog også sagtens vente med at vende fløde og mandler i til lige inden servering. Husk: at koge risengrøden dagen før. Man undervurdere ofte, hvor lang tid det tager for en varm grød at køle af.
Cristopher Koch
Cristopher Koch
2025-06-08 12:26:11
Count answers: 6
Hvis risengrøden er fremstillet og opbevaret som beskrevet ovenfor, kan man bruge den til risalamande i op til en uge. Kassér den, hvis den begynder at lugte eller smage dårligt. Hvis risengrøden allerede har stået op mod en uge i køleskabet, vil risalamanden have en kort holdbarhed – formentlig kun en dags tid eller to.
Aubree Heaney
Aubree Heaney
2025-06-08 11:07:21
Count answers: 7
Risengrøden skal køle helt af i køleskab i nogle timer eller til dagen efter. Lad grøden køle helt af i køleskab i nogle timer eller til dagen efter.