:

Hvordan ved man om en tærte er færdig?

Abigale Pfeffer
Abigale Pfeffer
2025-09-21 04:59:27
Count answers : 16
0
Fyld tærten med dit tærtefyld, og bag den i ovnen ved 180 grader i 35-40 minutter.
Nicholas Brown
Nicholas Brown
2025-09-21 04:01:47
Count answers : 16
0
For at teste om tærten er færdig, kan man stikke en kniv i midten – hvis der ikke hænger væske ved, er den klar. Forbag bunden i 10 minutter ved 200 grader – dette forhindrer, at den bliver blød, når fyldet tilføjes. Bag tærten ved 200 grader i ca. 40 minutter, indtil æggemassen er fast og overfladen let gylden. For at sikre, at bunden ikke bliver blød under bagning, kan man også prikke huller i den med en gaffel eller bruge bagepapir og tørrede bønner til at blindbage den. Forbag den i 10 minutter, prik huller i den med en gaffel, og drys evt. lidt rasp i bunden, før fyldet tilsættes.

Read also

Hvad hedder løgtærte på fransk?

Løgtærten kaldes på fransk "tarte aux oignons" eller "quiche aux oignons". Read More

Hvad spiser man til porre tærte?

Server tærten varm eller lun med salat til. Read More

Hudson Kuhlman
Hudson Kuhlman
2025-09-21 02:23:43
Count answers : 19
0
Når man føler sig snydt for bundens sprøde knas, er det ofte fordi dejen ikke har fået nok varme og har suget en masse væde fra fyldet. Det scenario undgår man ved at forbage dejen, og allerhelst i et metalfad, som transporterer varmen meget hurtigere fra ovnen til tærtedejen, end et ovnfast fad gør. På den måde når dejen at blive sprød under forbagningen uden at blive tør.
Lance Walker
Lance Walker
2025-09-21 00:17:23
Count answers : 16
0
Bag tærten færdig i ovnen ved 175 grader varmluft i cirka 25-30 minutter, eller til æggemassen er stivnet.