:

Hvad spiser man i marts?

Jaycee Will
Jaycee Will
2025-10-12 03:26:02
Count answers : 24
0
Jordskok, Rødbede, Muslinger, Lammekød, Porre, Stenbiderrogn, Knoldselleri, Savoykål, Pastinak, Persillerod.
Marshall Graham
Marshall Graham
2025-10-08 22:41:17
Count answers : 16
0
Mandag 1/3: Marokkansk tortilla med porrer, kikærter og røget laks. Tirsdag 2/3: Bønnefrikadeller med gulerødder i squashsauce og salat med mormor-dressing. Onsdag 3/3: Spicy, karamelliseret hvidkål med pære, saltede valnødder og sprød karrygris. Torsdag 4/3: Grønkålspandekage med løbende æg og salat med linser, romanesco og pomelo. Fredag 5/3: Grønnere stjerneskud med sprødstegt squash og dampet fiskefilet, aspargesbroccoli og tomat, karse og cremet tomatdressing med hvidløg. Mandag 8/3: Langtidsbagt grøn bolognese med pasta og "den grønne pose". Tirsdag 9/3: Grøn biks med laks, linser og kartofler. Onsdag 10/3: Krydret suppe med kikærter, pølse og bacon, basilikum og brødcroutoner. Torsdag 11/3: Kartoffel og rosenkål med svampe, bønner, kylling og tomat. Fredag 12/3: Fladbrød med ajvar, gulerod med ingefær, chilimango og koriander, hvidløgscreme og andebryst. Mandag 15/3: Varme muslinger med kartofler, grønkål og bacon. Tirsdag 16/3: Fyldig kokos-kyllinge-suppe med limeblade, citrongræs og østershatte. Onsdag 17/3: Recycle spinatgratin med bladselleri, champignon og peberrodspesto. Torsdag 18/3: Quinoa, blomkål og tomat i citrus med torsk i krydderskorpe. Fredag 19/3: Mexicansk rizza med krydret okse, majs og æg. Mandag 22/3: Saftig rød perlebyg med kartoffel, porre, rosenkål og revet ost Tirsdag 23/3: Cremet spinat, svampe og ristede rejer i tarteletter med muskatæg og "den grønne pose" Onsdag 24/3: Asiatiske nudler med spicy urter og oksekød, ristet hjertesalat og sesam, lime og ingefær Torsdag 25/3: Siciliansk ratatouille med artiskok, aubergine, kapers og skindstegt rødfisk Fredag 26/3: Mungbønner og broccoli med daddeldressing, egypter-knas og gris på spyd

Read also

Hvornår er pastinak i sæson?

Pastinak kan findes i butikkerne store dele af året, men den danske sæson topper fra september til m Read More

Hvilke råvarer er i sæson om sommeren?

Juni: Agurk, asparges, bladbeder, blomkål, broccoli, fennikel, glaskål, gulerod, hyldeblomst, jordbæ Read More

Maryse Kuhlman
Maryse Kuhlman
2025-09-28 15:17:10
Count answers : 21
0
Man spiser stenbiderrogn, aubergine, lammekød og rabarber i marts. Man kan også spise radiser og ramsløg. Linser og rødfisk er også muligheder. Rosmarin og passionsfrugt kan også bruges.
Dorris Watsica
Dorris Watsica
2025-09-19 10:48:26
Count answers : 22
0
I marts kan man spise kartofler. I marts kan man spise æbler. I marts kan man spise tomater. I marts kan man spise løg. Pasta med bagte tomater og peberfrugt serveret med pinjekerner. Kyllingefrikadeller med ovnbagte fyldte kartofler med hytteost og cheddar. Kødboller i tomatsauce serveret med spaghetti. Spansk tortilla med kartofler, spinat og feta. Tomatrisotto med grøn pesto. Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade. Æble cheesecake.

Read also

Hvilke grøntsager er i sæson i december?

Grønkål Gulerod Hvidkål Jordskok Kartoffel Kinakål Knudekål Kål Kålrabi Løg Pastinak Pebe Read More

Hvad passer godt med grønt?

Grønt tilbehør passer perfekt som tilbehør til gryderetter, lasagne, bolognese, til en steg eller li Read More