Mandag 1/3: Marokkansk tortilla med porrer, kikærter og røget laks.
Tirsdag 2/3: Bønnefrikadeller med gulerødder i squashsauce og salat med mormor-dressing.
Onsdag 3/3: Spicy, karamelliseret hvidkål med pære, saltede valnødder og sprød karrygris.
Torsdag 4/3: Grønkålspandekage med løbende æg og salat med linser, romanesco og pomelo.
Fredag 5/3: Grønnere stjerneskud med sprødstegt squash og dampet fiskefilet, aspargesbroccoli og tomat, karse og cremet tomatdressing med hvidløg.
Mandag 8/3: Langtidsbagt grøn bolognese med pasta og "den grønne pose".
Tirsdag 9/3: Grøn biks med laks, linser og kartofler.
Onsdag 10/3: Krydret suppe med kikærter, pølse og bacon, basilikum og brødcroutoner.
Torsdag 11/3: Kartoffel og rosenkål med svampe, bønner, kylling og tomat.
Fredag 12/3: Fladbrød med ajvar, gulerod med ingefær, chilimango og koriander, hvidløgscreme og andebryst.
Mandag 15/3: Varme muslinger med kartofler, grønkål og bacon.
Tirsdag 16/3: Fyldig kokos-kyllinge-suppe med limeblade, citrongræs og østershatte.
Onsdag 17/3: Recycle spinatgratin med bladselleri, champignon og peberrodspesto.
Torsdag 18/3: Quinoa, blomkål og tomat i citrus med torsk i krydderskorpe.
Fredag 19/3: Mexicansk rizza med krydret okse, majs og æg.
Mandag 22/3: Saftig rød perlebyg med kartoffel, porre, rosenkål og revet ost
Tirsdag 23/3: Cremet spinat, svampe og ristede rejer i tarteletter med muskatæg og "den grønne pose"
Onsdag 24/3: Asiatiske nudler med spicy urter og oksekød, ristet hjertesalat og sesam, lime og ingefær
Torsdag 25/3: Siciliansk ratatouille med artiskok, aubergine, kapers og skindstegt rødfisk
Fredag 26/3: Mungbønner og broccoli med daddeldressing, egypter-knas og gris på spyd