:

Hvordan steger man en pariserbøf?

Fiona Zemlak
Fiona Zemlak
2025-10-17 12:31:45
Count answers : 16
0
Der er forskellige holdninger til, hvordan en pariserbøf skal steges. I nogle opskrifter lægges det rå hakkekød ovenpå brødet og klemmes sammen omkring brødet, hvorefter det hele steges sammen. I denne opskrift steges bøffer og brød hver for sig og samles til sidst. Pariserbøf steges ligesom du ville stege en almindelig god hakkebøf. Varm en pande op med olie, tilsæt eventuelt smør, lad det bruse af og læg herefter bøfferne på den varme pande. Steg først bøfferne et par minutter på hver side, så de får en god stegeskorpe. Skru herefter ned til middel varme og lad bøfferne stege færdige i 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Kan man lave pariserbøf i ovn. Start med at brune bøfferne af på panden steg dem derefter færdig i ovnen på en bradepande eller i et ovnfast fad. Brødet til pariserbøfferne kan også ristes i ovnen, hvor du nemt kan riste mange skiver ad gangen, enten før, efter eller imens bøfferne steges.
Nico Feil
Nico Feil
2025-10-07 23:07:47
Count answers : 20
0
Form kødet til 4 lige store bøffer, 1½ cm tykke, lidt større end toastbrødene. Varm smør på en pande ved god varme, lad det bruse af og blive gyldent. Steg bøfferne 5-6 minutter på hver side. De må gerne være svagt rosa indeni. Tag bøfferne af varmen, når de er færdige. Tag bøfferne af varmen og rist brødskiverne i fedtstoffet på panden.

Read also

Hvad serverer man til en god frokost?

Man kan servere lækre, hjemmelavede retter for hele familien til en god frokost. Her finder du alle Read More

Hvad serverer man til en herrefrokost?

Herrefrokost buffet 7 forskellige traditionelle danske frokostretter. Hvide sild hertil hjemmelavet Read More

Ron Cassin
Ron Cassin
2025-10-04 01:11:23
Count answers : 22
0
Rør oksekødet med æg, kapers, salt og peber. Del kødet i fire og form det til bøffer. Varm olien op på panden og smelt smør til det er bruset af. Steg bøfferne med kødsiden ned af i 5-6 minutter. Steg dem færdige på brødsiden i cirka 2 minutter. Steg dem 1 minut på bøfsiden inden de vendes over.
Makenzie Watsica
Makenzie Watsica
2025-09-24 23:50:05
Count answers : 27
0
Start med at banke 200 g. kød hårdt mellem hænderne eller ned i spækbrættet. Gør det gentagne gange, til de hænger godt sammen og ikke trævler. Bank dem ud med hænderne til de er under 1 cm. i tykkelsen. I filmen starter jeg med at stege bøffen i lidt smør på den modsatte siden end brødet, men faktisk tror jeg, at de holder faconen bedre, hvis du steger dem på brødsiden først. Steg dem flot mørke på begge sider.

Read also

Hvad betyder frokost på dansk?

det måltid der indtages midt på dagen. 1. det måltid der indtages midt på dagen 1.a længere pause Read More

Hvad spiser danskerne til frokost?

Kun 15% af danskerne har spist en madpakke til frokost ifølge en markedsanalyse fra Landbrug & Fødev Read More

Hiram Price
Hiram Price
2025-09-15 01:48:05
Count answers : 15
0
Form kødet til en bøf. Krydr bøffen med salt og peber. Smelt smørret ved middelvarme. Skru herefter op på middelhøj varme og kom brød/bøf på panden med kødsiden ned. Stegt det først i 5 - 6 minutter på kødsiden og herefter i 1 - 2 minutter på brødsiden.