:

Kaffe og ost parring

Meghan Champlin
Meghan Champlin
2025-08-28 08:33:33
Count answers : 16
0
Kaffeost er en finsk tradition, der bruges i stedet for mælk eller fløde i kaffen. Kaffeosten danner nogle flotte hvide mønstre i kaffen, mens den smelter. Kaffeost er meget brugt – særligt blandt samerne, som har en meget stor og indgroet kaffetradition. Den ost, du kommer i kaffen, er en friskost af den slags, som du måske har prøvet at lave i husgerning i skolen. Kaffeost er utroligt nem at lave selv. Bruger du i stedet kaffeost, holder effekten længere. Forskellen er, at kaffeosten danner nogle flotte hvide mønstre i kaffen, mens den smelter. Server den i små stykker, som så kan kommes i en kop sort kaffe. Eller smør en gavmild portion ost på et godt stykke brød, giv den en lille smule salt, og nyd den til kaffen. Det giver nogle flotte hvide mønstre i kaffen, mens osten smelter, og giver mere smag af fløde end af ost.