:

Hvordan får man suppen klar?

Dejah Rau
Dejah Rau
2025-09-06 03:29:09
Count answers : 11
0
Klaring af suppe foregår ved hjælp af æggehvide. Æggehvide røres ud i suppen. Herefter kan suppen skummes og suppen er klaret.
Alden Strosin
Alden Strosin
2025-08-30 12:33:46
Count answers : 20
0
Læg suppehønen i en stor suppegryde og hæld vand ved, så det netop dækker. Bring gryden i kog og skum alt det af, der samler sig i vandets overflade. Fortsæt, til der ikke danner sig mere skum, og til vandet igen er helt klart. Tilsæt alle grøntsagerne sammen med resten af ingredienserne til suppen. Lad suppehønen med grøntsager simrekoge under låg ved sagte varme i 3-4 timer, til hønen er helt mør. Hæld suppen i en skål gennem en sigte og skum fedt og urenheder fra. Kom suppen i en ren gryde sammen med kødboller, gulerødder og porrer. Varm det op til kogepunktet, og suppen er nu klar til servering.

Read also

Hvor mange liter suppe til 4 personer?

Klar suppe som forret 3 dl. Klar suppe som hovedret 5 dl. Klar suppe som natmad 4 dl. 3 dl klar s Read More

Hvor mange kalorier er der i en suppe?

Denne Grøntsagssuppe indeholder 200 kalorier pr. portion. Indeholder 19 g protein, 24 g kulhydrat o Read More

Alize Bogisich
Alize Bogisich
2025-08-22 18:37:58
Count answers : 16
0
Bring det i kog og skum. Skum nogle gange, så suppen bliver klar. Tilsæt salt. Si suppen. Skum evt. fedtet af, som samler sig oven på suppen. Varm suppe og boller – melboller må ikke koge. Smag til med salt og peber.
Tyra Steuber
Tyra Steuber
2025-08-22 18:23:28
Count answers : 16
0
Koges langsomt op og skummes af for urenheder undervejs. Når suppen koger, skrues der ned for varmen, og suppen simrer i cirka to timer. Sigt herefter suppen, og kog den efterfølgende ned til smagen er dejlig og kraftig. Pisk æggehviderne i den kolde suppe med et piskeris. Varm langsomt suppen op til lige omkring kogepunktet. Lad suppen simre stille og roligt, indtil æggehviderne har lagt sig som en pude på toppen af suppen. Tag en øseske, og tag forsigtigt suppen under puden op af gryden, og sigt denne gennem et viskestykke over i en skål.
Herminio Reynolds
Herminio Reynolds
2025-08-22 17:56:06
Count answers : 15
0
Filtrer din fond så meget som muligt. Varm langsomt fonden op i en tykbundet gryde. Pisk æggehviderne sammen med vandet og syren. Knus æggeskallerne og pisk dem i æggeblandingen. Bland æggehviderne i fonden, skru op for varmen og bring den i kog. Skru ned for varmen når den koger og lad den simre i 5 minutter. Tag fonden af varmen og lad den køle i et kvarters tid. Si fonden forsigtigt igennem en si med fugtigt ostelærred.