:

Hvor meget mad smider restauranter ud?

Wyman Connelly
Wyman Connelly
2025-09-08 16:10:31
Count answers : 17
0
Køkkener på institutioner, restauranter og kantiner skaber hvert år næsten 60.000 ton madspild.
Flavie Spencer
Flavie Spencer
2025-09-02 20:27:33
Count answers : 21
0
Tal fra Miljøstyrelsen viser, at vi årligt smider 873.014 ton mad ud i Danmark.

Read also

Hvilke apps giver gratis mad?

Too Good To Go giver billig mad. Mad Skal Spises giver udsalgsmad. Holdbarhed hjælper med at holde Read More

Hvordan kan vi reducere madspild i vores daglige madlavning?

Køb ind med omtanke og sæsonbetonet. Undgå madspild: Køb ind med omtanke og sæsonbetonet. Planlæ Read More

Raymond Cassin
Raymond Cassin
2025-08-20 09:13:06
Count answers : 16
0
Restaurationsbranchen smider 42.000 ton mad ud hvert år. Det er ikke bare dyrt at smide mad ud. Det belaster også miljøet. Det skaber et unødigt CO2-udslip. Madspild er verdens tredjestørste kilde til CO2-udslip. Et svanemærket spisested skal arbejde målrettet og systematisk for at reducere madspild. Stedet skal samtidig måle madspild pr. gæst og følge op på, hvordan madspildet opstår.