Hvem laver Danmarks bedste smørrebrød?

Leatha Collins
2025-08-08 07:26:55
Count answers
: 6
Siden 2016 er Restaurant Palægade både blev kendt og anerkendt som byens bedste smørrebrødsrestaurant.
Da stedet åbnede i 2016 var ambitionen – og er stadig den dag i dag – at skabe Danmarks bedste smørrebrød og udfolde drømmen om at lave en klassisk frokostrestaurant i København med en tilhørende dansk-fransk-inspireret aftenrestaurant.
Restaurant Palægade flyder traditioner og moderne teknikker sammen.
Her bliver den stolte smørrebrødstradition hyldet, men tilsat erfaringer fra toprestauranter.
I 2016, da restauranten åbnede, var dogmet at alt skulle være hjemmelavet og hjemmerørt.
Og det er det stadig den dag i dag.
Ligesom rugbrødet, er remouladen nøjsomt lavet fra bunden med syltede pickles.
Karryblandingen er udviklet så den passer til silden, der er lagt i en særlig eddikelage, så benene hurtigere forgår.
I sæsonen er kartoflerne opgravet fra vores restaurantchef Johan Henriks forældres gård på Fyn, ligesom mange råvarer er udvalgt og hentet fra små producenter.