Start med at fjerne store stykker af madrester og sæt bradepanden i blød i varmt sæbevand i mindst 10 minutter.
Lav en pasta af bagepulver og lidt vand, spred det over bradepanden og lad det sidde i 15 minutter.
Spray derefter med eddike og skrub forsigtigt. Skær en citron i halve og dyb den i groft salt, brug citronen som en skrubbe for at fjerne fastbrændte madrester.
Smør et tykt lag brun sæbe på hele bradepandens overflade, især på de steder med mest fastbrændte madrester, placer bradepanden i en stor plastikpose, luk posen godt, så der er minimal luft indeni, og lad den sidde i mindst 3-4 timer, men gerne natten over for bedst effekt.
Med en skrubbe eller en gammel tandbørste, skrub de områder, hvor der er fastbrændte madrester, den brune sæbe skulle have blødgjort resterne, så de nu er lettere at fjerne.
Når du har fjernet alle rester, skal du skylle bradepanden grundigt med varmt vand for at fjerne al brun sæbe.
Tør bradepanden godt af med et viskestykke eller lad den lufttørre.
For en ekstra ren og skinnende overflade kan du afslutte med at tørre bradepanden af med en smule hvid eddike, det fjerner også eventuelle sæberester og giver en flot finish.
Skyl altid efter brug af brun sæbe og tørre den godt.
Dække din bradepande med bagepapir eller smøre den let før brug, det gør rengøringen meget nemmere.