:

Hvilken temperatur skal pizza bages ved?

Emile Beier
Emile Beier
2025-06-13 21:09:10
Count answers: 6
Når du bager pizza, er ovntemperaturen afgørende. En høj og stabil temperatur er nøglen til at få en sprød bund, samtidig med at toppen af pizzaen bliver perfekt tilberedt. Med Controlled Temperature i bagningen kan du justere temperaturen afhængigt af pizzatypen – for eksempel kræver napolitansk pizza en meget høj temperatur, mens andre pizzatyper kan bages ved lavere temperaturer. I en professionel pizzaovn bager pizzaer ofte ved temperaturer over 400°C.
Donnie Hammes
Donnie Hammes
2025-06-13 19:13:46
Count answers: 3
Temperaturen skal op omkring de 275 grader varmluft – og gerne højere. Lad derudover ovnen forvarme i en halv times tid, inden du bager din pizza. Når en pizza bliver tilberedt i en sten- eller brændeovn, tilberedes den ved 5-600 grader, hvilket er langt fra de grader, vi har at gøre godt med i en almindelig ovn hjemme i køkkenet. Dog hjælper du dig selv godt på vej mod en sprød, knasende pizza, hvis du skruer op for graderne, så meget som muligt, på ovnen i køkkenet.
Junius Adams
Junius Adams
2025-06-13 18:34:03
Count answers: 3
Skru helt op for din ovn. Jo varmere jo bedre. Med almindelig bradepande i almindelig ovn, 250 grader i ca. 10-15 minutter. Med bagesten af sten, 250 grader i ca. 8-12 minutter. Med bagesten af metal, 250 grader i ca. 6-7 minutter eller 300 grader i ca. 3-5 minutter.