Hvad laver Jesper Kochs bror Michael?

Laurence Cartwright
2025-07-26 07:39:08
Count answers
: 1
Michael lader sig altid inspirere af sæsonen og naturen omkring os, og derfor får gæsterne altid store smagsoplevelser skabt af sæsonens bedste råvarer. Det er Michael, der står for at kreere sæsonens menu, der over et år skifter seks gange startende med vinterens menu til foråret og runder af med årets julemenu. En aften på Det Glade Vanvid byder på sæsonens fire smagfulde serveringer. Michael har udvalgt syv forskellige vine, som man frit kan forsynes sig med fra vinbaren.

Maiya Morar
2025-07-26 05:46:52
Count answers
: 5
Jesper Kochs bror Michael har sammen med Lasse overtaget Jesper Kochs ejerandele af koncernen hvor de tre restauranter er placeret. Både Michael og jeg har samtidig fuld forståelse for, at Jesper gerne vil forfølge idéer, han har barslet med, men som ikke passer ind i vores nuværende fællesskab. Michael markerede sig hver især som dygtige konkurrencekokke i 00’erne. De to tvillingebrødre Jesper og Michael åbnede restaurant Koch, der blev anerkendt som en af landets bedste.

Neoma Towne
2025-07-26 04:14:24
Count answers
: 1
Brødrene Koch har haft succes med social dining og udvider nu til Aalborg.
Lasse og Michael Koch kommer til Aalborg med deres restaurant Det Glade Vanvid.
Brødrene Koch er ikke nærige i deres serveringer.
Brødrene Koch har haft succes med social dining og udvider nu til Aalborg.
Lasse og Michael Koch kommer til Aalborg med deres restaurant Det Glade Vanvid.
Michael Koch kommer til Aalborg med deres restaurant Det Glade Vanvid.

Chaim Jaskolski
2025-07-26 03:37:08
Count answers
: 3
Michael Koch driver en restaurant sammen med sin bror, hvor de serverer mad med rødder i det sønderjyske.
Menuerne på Restaurant Opulent vil afspejle deres sønderjyske ophav og hylde sæsonens bedste råvarer med fokus på kvalitet og respekt for håndværket.
Michael Koch udtaler på restaurantens hjemmeside, at "Meget kan man sige om os her på Opulent.
Men vi er ikke fine på den.
Jo, vi har en enorm stolthed omkring det, vi laver, men vi er ukrukkede og ligetil.
Det ligger i opdragelsen, når man som jeg er født og opvokset i Aabenraa i Sønderjylland.
Her er mad noget, som samler folk og får smilene frem.
Noget, der mætter sanserne, og som man glæder sig til at få igen.
Her på Opulent gør vi aldrig noget halvt, og vi har hjertet med i hver eneste servering.
Vores a la carte menu er fuld af oplevelser – fra enkle, rene smage til retter med dybde og sjæl.
Hver bid fortæller en historie, hver vin er nøje udvalgt til at komplementere maden og fuldende oplevelsen på bedste vis".