:

Hvad kommer først på en pizza?

Brandi Windler
Brandi Windler
2025-07-12 15:23:12
Count answers : 22
0
Hvis du godt kan lide, at osten ikke tørrer ud, men i stedet bliver ved med at være saftig uden at brune, så skal du lægge fyldet oven på osten. Du kan også ’beskytte’ osten ved at lægge bacon ovenpå, da bacon giver mere væde og fedt til osten. På den måde undgår du, at osten tørrer ud. Hvis du laver din pizza med noget oven på osten, får du en pizza, hvor du kan ’strække’ osten i tråde, når du bider af den. Hvis du derimod lægger ost på som det sidste, får du en sprød osteskorpe. Her skal du være opmærksom på, at bagetiden også har en betydning. For jo længere tid, du lader din pizza hygge sig i ovnen, jo mere tør og sprød bliver osten. Du kan også komme ost på selve pizzadejen i stedet for tomatsauce, så du ender med det, der hedder en ’hvid pizza’. Her er det mest oplagt at bruge en form for flødeost, cremefraiche eller hytteost. Der findes også oste, som ikke rigtigt smelter, selvom de bliver varmet op. Denne type ost anbefales at komme på din pizza til allersidst som krydderi. Du kan vælge at lægge osten på pizzaen, så den bliver bagt kort i ovnen, eller du kan komme osten på, når pizzaen er kommet ud af ovnen. På den måde beholdes ostens konsistens.
Charlotte Nicolas
Charlotte Nicolas
2025-07-04 12:34:02
Count answers : 18
0
Smør et tyndt lag tomatsauce ud på bunden, strø med lidt ost, læg dine ingredienser på, og max 4 ingredienser, drys med lidt mere ost og bag pizzaen. I det Italienske køkken er der en gylden regel om pizzaer. Maksimalt 4 ingredienser, ud over tomatsauce og ost.

Read also

Hvor varm skal min ovn være til pizza?

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Eller 225 grader, hvis du bruger almindelig over- og undervar Read More

Hvor mange kalorier skal en kvinde have om dagen?

Som tommelfingerregel siger man dog, at en voksen skal have omkring 2.000 kalorier om dagen. Hvad e Read More