Hvorfor yoghurt i brød?

Aron Wilderman
2025-07-10 04:27:31
Count answers
: 3
Dét som gør brødet ekstra saftigt er, at vi bruger naturel yoghurt. Surmælksprodukter i bagværk er med til at gøre det ekstra saftigt og gør også, at det ikke bliver tørt. Det er hemmeligheden bag det her lækre brød. Har du ikke yoghurt, så erstatter du bare med skyr, creme fraiche eller hvad du ellers lige har.
Read also
- Kan man bage brød i en grill?
- Hvorfor skal der salt i brød?
- Kan man bage brød i en Weber grill?
- Kan man bruge foliebakke på gasgrill?
- Hvad giver store lufthuller i brød?
- Hvorfor skal gærdej hæve to gange?
- Er det bedst at bage boller med varmluft?
- Er det billigere at bage brød selv?
- Kan man bage brød dagen før?
- Kan det betale sig at lave sit eget rugbrød?
- Hvornår giver man brød og salt?
- Hvad sker der, hvis man ælter en dej for længe?